Xento
Image default
Zorg

Zeer goede Acupunctuur in Etten Leur

Soms voel je je uit balans, dat is denk ik de beste omschrijving. Het is niet iets dat puur fysiek is, maar het is een combinatie van fysiek en mentaal. U voelt zich gewoon niet optimaal. Dit kan meerdere oorzaken hebben, zoals stress en verdriet. Echter kan het ook komen door iets wat u niet eens als oorzaak zou overwegen. Wat het ook is, u wilt weer helemaal  ‘lekker in uw vel zitten’. Dan is Acupunctuur Etten Leur een hele goede optie. Bij deze behandeling worden uw energie stromen weer terug gebracht naar de natuurlijke balans.

De naalden

Bij Acupunctuur Etten Leur worden naalden gebruikt. Deze worden op plaatsen die belangrijk zijn voor uw energiestromen geplaatst. Deze bepaalde punten krijgen één of meerdere naalden. Vervolgens blijven deze naalden enige tijd daar, dit is anders dan een fysiobehandeling waarbij de naald echt wordt gebruikt om te prikken, een groot verschil met Acupunctuur Etten Leur. Bij fysiobehandelingen gaat het om een specifieke spier die aangepakt moet worden. In dat geval is het namelijk zo dat de naald de spier wilt raken, niet dat de energiestromen vrij moeten komen. Er worden dus meerdere naalden op verschillende punten geplaatst.

Resultaten

De meesten behandelden voelen direct na het plaatsen of verwijderen van de naalden een verschil. Vervolgens blijft het effect nog enkele dagen duidelijk doorwerken. Het is zo dat u meer kalmte heeft. Dit werkt door, zowel mentaal als fysiek. Als één kant van uw lichaam meer gespannen is zult u na de behandeling merken dat dit minder is. Daarnaast zult u zich beter kunnen concentreren en staan stressvolle situaties u minder in de weg. Dat zijn erg fijne effecten van Acupunctuur Etten Leur. Zo kan een behandeling Acupunctuur Etten Leur u langere tijd helpen. Wat Acupunctuur Etten Leur natuurlijk graag wil bereiken!