Xento
Image default
Zorg

Bij revalidatie Amsterdam ben je snel weer op de been

Wanneer je een ongeluk hebt gehad, ziek bent geweest of een andere klap hebt gehad wat schade heeft toegeleverd aan je lichaam, kan het zijn dat je niet meer zo goed functioneert als dat je deed voordat je schade opliep. Je kunt misschien wel niet meer goed lopen, je lichaam beweegt niet meer naar behoren en je kunt niet meer voetballen. Wanneer dat het geval is, is het zaak om te gaan revalideren. Bij revalidatie Amsterdam helpen ze de patiënten om weer helemaal de oude te worden. Revalidatie Amsterdam zorgt ervoor dat je weer net zo goed kunt functioneren als voorheen en je je dagelijkse activiteiten weer op een goede manier kan oppakken. 

Fysiotherapie

Door middel van fysiotherapie helpt revalidatie Amsterdam de patiënten lichaam weer, letterlijk en figuurlijk, op de been te krijgen. Samen met een therapeut van revalidatie Amsterdam ga je aan de slag met een eigen plan om weer goed te kunnen functioneren. Zo begin je in kleine stapjes en breid je het steeds meer uit en ga je naar verloop van tijd ook aan de slag met oefeningen. Deze oefeningen doe je uiteraard eerst onder begeleiding bij revalidatie Amsterdam. Na een tijd kan je deze oefeningen ook in je eigen tijd en in je eigen omgeving gaan oefenen. Revalidatie Amsterdam wil dat jij je geheel kan focussen op je revalidatieproces en zal de zorg dragen om jouw vergoeding bij de zorgverzekering te regelen. Ook wanneer je geen verzekering hebt, biedt revalidatie Amsterdam je mogelijkheden. Revalidatie Amsterdam heeft als doel zo veel mogelijk mensen weer beter te maken, of je nou wel of geen verzekering hebt er zijn altijd mogelijkheden. 

Meerdere specialiteiten

Revalidatie Amsterdam is een professionele praktijk die meerdere uitgangspunten heeft en van meerdere specialiteiten is voorzien om de beste hulp aan de patiënten te kunnen bieden.