Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zoeken naar een Incassobureau

Laats zocht ik naar een incassobureau en kwam ik uit bij Van Loon Incasso Advocaten. Ik ben opzoek naar een incassobureau omdat ik al enkele weken last heb van een klant die zijn rekeningen maar niet betaald. Ik kan mezelf wel op de kop staan dat ik de order geaccepteerd heb en dat ik de spullen bij hem heb afgeleverd. Ik had dit nooit moeten doen. Maar het ging ook om zo’n hoog bedrag, het was gewoon te mooi om waar te zijn. Helaas zit ik nu in de problemen omdat ik een heel groot deel van mijn assortiment kwijt ben aan die debiteur. En hij blijft maar niet betalen. Ik moet dus opzoek gaan naar een oplossing en dit heb ik dus ook gedaan. Lees in deze blog wat ik gedaan heb!

Incassobureau als oplossing

Ik ben dus gaan zoeken naar oplossingen tegen debiteuren en uiteindelijk werd dat een incassobureau inschalen. In eerst instantie heb ik hem een aantal keren proberen op te bellen. Ook ben ik een aantal keren langs zijn pand gereden, waar ik de bestelling afgeleverd heb, echter was er daar geen kip te bekennen. Ik heb een brief door de brievenbus gedaan met daarin een betalingsherinnering, maar nu een paar weken later heb ik daar nog steeds geen reactie op gekregen. Ik werd er gek van dus ging opzoek naar ander oplossingen en dus kwam ik uit op het inschakelen van een incassobureau. Ik ben gaan zoeken in Google en kwam uit bij verschillende bureau’s die de incassoproblemen van een persoon willen oplossen. ik heb veel websites bekeken en kreeg het beste gevoel bij Incasso Advocaten. Ik heb ze opgebeld en gevraagd wat ze voor mij konden betekenen.

Inmiddels zijn we een paar weken verder en heb net een mailtje binnen gekregen dat ze de debiteur hebben geconstateerd. Verder stond er in de mail dat ik over een paar weken het geld op mijn rekening zou hebben. Ik ben super tevreden met het resultaat van Incassobureau Van Loon en als ik nogmaal incassoproblemen ondervindt weet ik wie ik moet hebben!

Bezoek de website voor meer info :