Xento

jan 9 2020

Waar letten veel mensen op als ze gaan kijken naar de kosten van een crematie of uitvaart

Wanneer iemand dicht bij u sterft, kan het proces van het regelen van een begrafenis of crematie, evenals alle andere aspecten die met de dood van een geliefde gepaard gaan, overweldigend zijn. Een aspect van het plannen van een begrafenis of ceremonie dat u niet mag belasten, is het bepalen van het type kist of begrafenisvat voor uw geliefde. Misschien heeft de overledene wel interesse getoond in een bepaald type kist of vat.

  • Misschien vereisen de religieuze tradities van de overledene een specifiek type kist. Misschien heeft u het juiste type kist of vat moeten kiezen zonder dat de overledene daar iets over te zeggen heeft. Hoe dan ook, het kennen van de basistypes van kisten en grafvaten zal u helpen de juiste keuze te maken zonder veel nadenken en gedoe.

Kist opties als je geld wil besparen op je uitvaart

Het belangrijkste om te onthouden bij het uitzoeken van een kist is dat er echt geen goed of fout type is. De meeste mensen zoeken naar kisten binnen een bepaald budget, beperkingen van de begraafplaats of religieuze of culturele verwachtingen. De traditionele begrafeniskist is meestal gemaakt van een van de vele soorten massief hout; esdoorn, eik, grenen, mahonie, populier, kers, zelfs walnoot.

Hoewel de meeste traditionele kisten zijn bekleed met satijn of andere zachte, aangename stoffen, kunnen ze ook worden gepersonaliseerd door de vrienden en familie van de overledene.

  • Een favoriete deken, kussen of stof kan worden herontworpen om te fungeren als de voering van de kist, en sommige mensen schrijven citaten in of schilderen de buitenkant van de kist om deze af te stemmen op de unieke persoonlijkheid van de overledene.

Groene kisten zijn tegenwoordig enorm populair!

Groene begrafenissen, ceremonies met biologisch afbreekbare kisten, worden tegenwoordig steeds populairder. Biologisch afbreekbare vaten zijn gemaakt van materiaal dat na verloop van tijd biologisch afbreekbaar is en geen schade aan de aarde toebrengt. Groene ceremonies worden vaak dagelijks gebruikt als park of tuin en stimuleren duurzame teeltpraktijken.

  • Crematieapparatuur maakt gebruik van schadelijke brandstof en produceert vaak giftige vervuilende stoffen die kwik in de atmosfeer brengen. Groene begraafpraktijken helpen de aarde terug te geven, waardoor een gebied ontstaat dat zeer rijk is aan bodemkwaliteit en de natuurlijke leefomgeving van het gebied in stand houdt.
https://uitvaartpolis-online.com/wat-kost-een-uitvaart/

Written by