Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies het KitchenKare pakket van Valor Services voor uw grootkeuken onderhoud

Als u werkzaam bent in de horeca of in een ander bedrijf met een grootkeuken, weet u hoe belangrijk een onderhoud van de keuken is. Een onderhoud draagt namelijk bij tot de hygiëne en voedselveiligheid in de keuken, maar verhoogt ook de brandveiligheid in deze ruimte. Reken daarom op een ervaren en gespecialiseerd bedrijf voor het onderhoud van uw grootkeuken. Het Belgische Valor Service biedt u hiervoor een totaalpakket: KitchenKare. Elke dienst van dit pakket gebeurt in overeenstemming met de HACCP-richtlijnen. Wat houdt deze dienstverlening allemaal in? Een korte opsomming:

  • Regelmatig ledigen en reinigen van vetafscheiders en afvoeren
  • Reinigen van afzuigkappen, inclusief de kanalen en motorbehuizing
  • Dieptereiniging en desinfecteren van de grootkeuken, inclusief koelcellen, koelwagens, foodtrucks en meer
  • Dieptereiniging van de frituurpan, inclusief bakwanden en kanalen

Ga voor gezonde lucht met een AirKare luchtkanaalreiniging

In de horeca, net als in andere bedrijven, is het ook belangrijk om een goede luchtkwaliteit te verzekeren. Daarom biedt Valor Services naast een pakket voor grootkeuken onderhoud, ook diverse diensten voor een betere omgevingslucht. Dit AirKare-pakket bevat bijvoorbeeld een luchtkanaalreiniging. Hierbij worden de luchtkanalen en -groepen regelmatig gereinigd met borstelsystemen. Ook het filtermanagement van uw systeem wordt uitgevoerd door dit gespecialiseerde bedrijf. U krijgt hierbij bovendien toegang tot het online platform. Zo kunt u het filterbeheer nauwgezet volgen. Bij een luchtkanaalreiniging hoort natuurlijk ook het meten van de luchtkwaliteit zodat u een duidelijk beeld hiervan krijgt.

Ontdek de uitgebreid dienstverlening van deze specialist

Naast servicepakketten voor luchtkanaalreiniging en grootkeuken onderhoud, biedt Valor Services nog verschillende andere diensten voor bedrijven aan. Zo verzorgen deze specialisten ook graag een totaalpakket voor het sanitair in uw zaak. Hierbij rusten ze uw toiletten en andere sanitaire ruimtes uit met zeepdispenser, automatische ontkalkers en geurdispensers. Tevens wordt een onderhoudsplan van deze ruimtes opgesteld zodat netheid te allen tijde verzekerd is. Dat is wel zo prettig voor uw werknemers en voor uw gasten. Ontdek meer over de uitgebreide diensteverlening op de website van het bedrijf. Of neem meteen contact op om uw luchtkanaalreiniging of grootkeuken onderhoud aan te vragen