Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Groupage naar Frankrijk is ideaal voor grote en kleine bedrijven

Met groupage naar Frankrijk kunt u als bedrijf eenvoudig en voordelig uw distributie realiseren richting het zuiden van Europa. Wenst u korte wachttijden, wilt u ladingen delen met bedrijven in de buurt en wilt u altijd kunnen voldoen aan de variërende vraag van de klant in het buitenland? Dan is groupage de perfecte optie. Binnen dit concept besteedt u de distributie uit en hoeft u alleen te kiezen voor de beste vorm van transport. Kiest u voor de vrachtwagen, het schip of juist het vliegtuig? Met groupage naar Frankrijk is alles mogelijk. Frankrijk is een complex land, maar qua vervoer liggen er voldoende kansen.

Groupage naar Frankrijk voor kleine bedrijven

Heeft u een klein bedrijf, maar wilt u desondanks de stap maken richting Frankrijk? Dat is vaak lastig, omdat de opstartfase er vaak voor zorgt dat u slechts kleine vrachten hoeft te verplaatsen, met een bijkomend laag rendement en langere wachttijden voor de klant. Om uw stap naar Frankrijk echt tot een succes te kunnen maken, kiest u daarom voor groupage. Met groupage naar Frankrijk kunt u kiezen voor deelladingen met kleine of grote bedrijven in uw regio. Hét grote voordeel van dit proces is dat u niet alleen hoeft op te draaien voor de transportkosten, maar deze deelt. Zo haalt u een hoger rendement in de opstartfase en maakt u echt een kans om te slagen in het buitenland.

Ook voor grote bedrijven

Uiteraard is groupage niet uitsluitend voor de kleine bedrijven; ook grote bedrijven plukken de vruchten van dit systeem. Het is een totaaloplossing in transport, waarbij u zelf profiteert van de expertise van een bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in alle vormen van transport richting het zuiden. Bij Wex Holland kunt u zich laten adviseren over alle vormen van groupage. Bovendien kunnen de medewerkers van dit bedrijf u vertellen welke directe kansen groupage uw bedrijf biedt. Bent u hier benieuwd naar? Neem dan vrijblijvend contact met ze op.

https://wexholland.com