Xento
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit bedrijf leegt de mestput of -bak van uw paarden

Het houden van paarden is ontzettend leuk en een droom voor elke paardenliefhebber. Maar wanneer u eenmaal paarden gaat houden, moeten er aan diverse dingen gedacht worden. Niet alleen een goede stal en voeding zijn essentieel, maar ook de mest moet bewaard worden. Het is namelijk wettelijk verplicht om de mest van uw paarden op een veilige manier te bewaren. Dit doet u in een speciale mestput of mestbak. Door de mest goed te bewaren, vermijdt u dat de mest het grondwater kan verontreinigen. In het mest zit namelijk stikstof en fosfaten. Wanneer u de mestput al enige tijd gebruikt, moet deze uiteraard ook geleegd worden. Maar wie schakelt u daarvoor in?

Een gedegen partij voor het legen van uw mestbak

Een volle mestbak of -put laat u legen door Paardenmestcontainers.nl. Dit ervaren bedrijf heeft zich de laatste jaren verdiept in het opslaan van paardenmest door middel van mestopslag in mestcontainers. Dit doen zij voor zowel bedrijven als particulieren. Ook voor het huren of kopen van een paardenmestcontainer zit u bij hen helemaal goed. Wanneer u hen inschakelt voor het legen van een mestbak, wordt u volledig ontzorgt. Hun uitgebreide service zorgt er namelijk voor dat alles uit handen genomen wordt! Zij komen langs bij u op locatie met hun autolaadkraan. Hiermee scheppen ze het overschot aan mest uit de bak waardoor u geen shovel hoeft te regelen. Is de mestput of -bak geleegd? Dan voeren zij ook de mest voor u af. De afgevoerde mest verwerken zij daarna op verantwoordelijke wijze.

Ontdek hun services

Of u nu vlas, stro of een andere soort paardenmest wilt laten afvoeren, zij staan voor u klaar. Daarbij maakt het niet uit of u één of meerdere paarden heeft. Neem contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken als het gaat om het afvoeren van mestoverschot of het huren van een mestcontainer.

https://www.paardenmestcontainers.nl/

Gerelateerde artikelen

Groupage naar Frankrijk is ideaal voor grote en kleine bedrijven

Kies het KitchenKare pakket van Valor Services voor uw grootkeuken onderhoud

Incassobureau