Xento
Image default
Zakelijk

Waarom Kun Je Een Zakelijke Lening Op Verschillende Manieren Afsluiten? Aantal Punten Te Bekijken

Wist u dat er andere bedrijven zijn (groot en klein) die alleen maar aan kleine bedrijven lenen? Het is hun bedrijf (hoe ze geld verdienen) en ze zijn er vrij goed in. In feite moeten deze particuliere geldschieters, om in het bedrijfsleven te blijven en winst te maken (net als u dat wilt), zakelijke leningen verstrekken aan bedrijven, net als u – banken hoeven dat niet te doen, zoals ze duidelijk hebben laten zien.

  • U bent hun doelwit en zij zijn er voor u. Particuliere kredietverstrekkers hebben meer speelruimte omdat ze geen toezichthouders hebben die elke beweging in de gaten houden en als zodanig meer producten hebben gecreëerd (meer zakelijke leenprogramma’s) om aan uw individuele behoeften te voldoen. Plus, de meeste beslissingen van deze kredietverstrekkers worden ter plaatse genomen – geen weken of langer wachten.
  • Hoe doen ze dit? Nou, ze kijken niet naar uw hele bedrijf of uw totale cashflow of uw totale winstgevendheid. Ze kijken naar het volgende evenement in uw bedrijfscyclus – waar uw bedrijf inkomsten verdient.

http://www.youtube.com/watch?v=NC-DakGnsV4

Hoe kijken kredietverstrekkers naar zakelijke leningen?

Het is allemaal gebaseerd op de conversie van activa. Uw bedrijf landt een nieuwe klant, maakt die klus af en wacht om betaald te worden. De geldschieter weet dat u betaald wordt en zal uw bedrijf tot dat moment van het nodige werkkapitaal voorzien. Dan begint u het proces opnieuw. Deze particuliere kredietverleners zullen dus lenen tegen uw uitstaande vorderingen – niet op basis van uw totale winst of de langetermijn cashflow vooruitzichten van uw bedrijf.

Of, laten we zeggen dat uw bedrijf orders heeft die binnenkomen, maar niet het kapitaal heeft om zelfs maar die banen te starten. Nou, deze particuliere kredietverstrekkers zullen 100% van wat u nodig heeft om te beginnen en die orders of banen te voltooien, zodat u uw klanten tevreden kunt stellen en die felbegeerde winst kunt verdienen.

  • Nu, deze lijken duidelijk een geweldige optie voor bestaande bedrijven. Maar, als je een startup, je hoeft alleen maar een beetje harder te werken om jezelf in die positie (dat wil zeggen het krijgen van orders in de hand) of gebruik maken van een aantal van deze andere opties (zie hieronder) om uw bedrijf te positioneren om de benodigde rekeningen vorderingen of inkooporders die nodig zijn door deze kredietverstrekkers te genereren.
  • De meeste bedrijfseigenaren hebben een hekel aan het gebruik van persoonlijke middelen om zakelijk kapitaal te verkrijgen. Maar, als puntje bij paaltje komt – geld is toch gewoon geld. Persoonlijke leningen zijn echter al sinds het begin der tijden de katalysator voor groeiende nieuwe bedrijven.
  • Voor een zakelijke lening willen banken zakelijke cashflow, winstgevendheid en commercieel onderpand. Items die de meeste nieuwe of kleine bedrijven niet hebben.

2) Persoonlijke leningen:

Persoonlijke leningen hebben echter niet zulke strenge eisen.

De tarieven voor woningkredieten liggen op een recordhoogte, wat de mogelijkheid biedt om eigen vermogen aan te boren voor het starten of laten groeien van uw bedrijf. Bouw uw bedrijf en gebruik het bedrijf om het eigen vermogen af te lossen. Niet anders dan het nemen van een bedrijfskrediet, het opbouwen van uw bedrijf en het afbetalen van de lening. Maar met een woningkrediet krijgt u een lagere rente en een langere looptijd voor een lagere betaling en meer flexibiliteit. Bovendien zijn deze leningen veel gemakkelijker goed te keuren.

 

https://spaarbuidel.nl