Xento
Image default
Zakelijk

Leer hier meer over 99012 Dymo labels

De Dymo 99012 labels van Zolemba zijn compatibel met de Dymo LabelWriters. Wanneer je naar de originele labels kijkt, merk je dat deze relatief duur zijn. Bij Zolemba kun je precies dezelfde labels voor een lagere prijs aanschaffen, omdat zij deze zelf produceren. Als bedrijf zijnde is dit natuurlijk ideaal, want dan kun je veel geld besparen. Al helemaal wanneer je de labels in grote hoeveelheden tegelijk inkoopt, zal je merken dat dit veel geld bespaart.

 

Dymo 99012

Dymo LabelWriters zijn thermisch, wat inhoudt dat je geen inkt nodig hebt om de labels te bedrukken. De labels worden van tekst voorzien door middel van warmte. De 99012 Dymo labels zijn 89 bij 38 millimeter. Ze zijn dus extra breed, waardoor ze perfect zijn om als verzendlabel of adreslabel te gebruiken.

 

Zolemba voor al jouw labels

Je kunt bij Zolemba naast deze labels nog allerlei andere labels voor de Dymo LabelWriters vinden. Naast de witte variant zijn er ook diverse labels in meerdere kleuren beschikbaar. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende soorten lijm en opties met wel of geen perforatie. Labels worden vrijwel in elke branche gebruikt. Vaak zijn dit dingen die men ergens inkoopt, maar het kan altijd voordeliger! Werp daarom eens een blik op de website van Zolemba en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.

Gerelateerde artikelen

123Kartonnen Dozen – Geslitte dozen

Sharepoint training voor iedereen!

Producten goed verpakt met flexibele verpakkingen