Xento
Image default
Woningen

Vindingrijke hulp van de makelaar in Wageningen

Bent u op zoek naar de diensten van een makelaar in Wageningen of omgeving voor een vlotte en professionele verkoop van uw woning? Dan zit u goed bij Jeltes ten Hoor Makelaars. Dit familiebedrijf is al 50 jaar actief op de woningmarkt in Wageningen en omstreken en heeft u dan ook veel ervaring te bieden. Daarbij blijft deze makelaar in Wageningen zich vernieuwen en leveren de makelaars elke keer weer maatwerk. Zo wenden zij hun creativiteit en vindingrijkheid aan bij de verkoop van iedere unieke woning, om uw verkoopkansen zo groot mogelijk te maken. Deze makelaar streeft daarbij altijd naar de verkoop van uw woning voor de juiste voorwaarden én de juiste prijs.

Volledige begeleiding bij verkoop

Schakelt u de hulp in van deze makelaar in Wageningen, dan wordt u door betrokken medewerkers gedurende het hele verkooptraject bijgestaan. Dit begint bij het vaststellen van de vraagprijs en het opmaken van een publiciteitsplan. Hier komt de creativiteit van de medewerkers aan te pas. Er wordt altijd aan gewerkt uw woning op te laten vallen binnen het woningaanbod. Advies op het gebied van styling hoort hierbij om uw woning volledig verkoopklaar te maken. Jeltes ten Hoor draagt vervolgens zorg voor de begeleiding bij bezichtigingen en het voeren van de onderhandelingen. Mocht er overeenstemming komen over de prijs, dan volgt het opstellen van de koopakte. De laatste stappen bestaan uit het bezoek aan de notaris en het afwikkelen van de financiën. Gedurende dit hele traject bent u in ervaren handen bij Jeltes ten Hoor.

Wat mag u verder verwachten?

In iedere samenwerking met Jeltes ten Hoor is er persoonlijke aandacht voor uw wensen. Daarbij is er altijd een medewerker die u kan helpen met informatie of advies; de lijnen zijn kort. U kunt daarbij ook een beroep doen op deze makelaar buiten kantooruren om, de service geldt 24/7. Voor meer informatie over de verkoopmogelijkheden van uw woning kunt u een kennismakingsgesprek aanvragen.  

Gerelateerde artikelen

PVC vloeren klikken of plakken?

Nieuwe binnendeuren nodig?

Huis verkopen doet u met Goos Makelaardij