Xento

jul 6 2017

Waarom rolgordijnen op kantoor een vereiste is!

De warme zomermaanden zijn sinds kort weer gestart, daarom zijn rolgordijnen op kantoor een zeer waardevolle toevoeging aan het interieur van het kantoor. Er zijn namelijk bij ons op kantoor veel werknemers, waaronder ikzelf die het vervelend vinden dat er constant zonlicht op hun beeldscherm schijnt waardoor de tekst moeilijk te lezen is of dat de zon recht in de ogen schijnt. Hierdoor ontstaat er een soort paradox, mooi weer is fijn, maar aan de andere kant heeft dit negatieve invloed op het werk op kantoor, dit wordt namelijk minder plezierig. M+N Projecten komt gelukkig met een oplossing voor dit probleem, echte rolgordijnen op kantoor. Dit is een zeer betaalbare oplossing voor het probleem wat ik zojuist beschreven heb. Bovendien is er bij M+N Projecten de keuze of je gaat voor geautomatiseerde rolgordijnen, elektrische of handmatige, zo is er voor iedere organisatie een juiste oplossing voor het probleem van zonlicht, ongeacht de omvang en het budget van het bedrijf waar het om gaat. Ga naar de webiste www.mnprojecten.nl voor meer informatie.

De verschillende rolgordijnen voor kantoor

Zoals ik in de bovenstaande alinea al benoemde zijn er verschillende rolgordijnen voor op kantoor verkrijgbaar bij M+N Projecten. Iedere optie heeft zijn voor- en nadelen en vooral het verschil in prijs is een belangrijk criteria bij de afweging welke precies geschikt is voor uw bedrijf. De eerste optie is een rolgordijn wat geheel handmatig bediend moet worden, deze is vooral geschikt voor kleinere bedrijven waar relatief weinig ramen zijn in de vestiging, hierbij is het namelijk een te grote investering om te gaan voor automatische systemen. De tweede optie is de elektrische versie van rolgordijnen op kantoor. Deze categorie is ook weer onder te verdelen in twee subcategorieën, de automatische en de handmatige versie. Bij de automatische versie gaat de zonwering direct naar beneden zodra er zonlicht op de sensor schijnt, bij de normale elektrische gaat het rolgordijn naar beneden als er op een schakelaar gedraaid wordt.

 

Meer over M+N Projecten?

Als je meer wil weten over de producten of de manier van werken van M+N Projecten dan adviseer ik om een bezoek te brengen aan de website, hier staat veel informatie over het assortiment en verschillende manieren van verkoop. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de montage door hen te laten doen.

 

Bezoek de website voor meer info :

Written by