Xento
Image default
Woning en Tuin

Een tuinman gezocht

Vaak wordt een tuinman gezocht voor diverse redenen. Mensen willen bijvoorbeeld het tuinonderhoud aan een tuinman uitbesteden zodat zij zelf meer vrije tijd overhouden. Het inhuren van een tuinman is dan de meest voor de hand liggende reden. Een tuinman kan bij u langskomen voor een voorjaarsbeurt of een najaarsbeurt aan uw tuin, maar het is ook mogelijk dat een tuinman gezocht wordt om een onderhoudscontract af te sluiten. De tuinman komt dan op verschillende momenten in het jaar bij u langs om uw tuin te onderhouden. Het is maar net wat u wilt.

Een tuinman gezocht voor het uitvoeren van mijn tuinonderhoud

Heeft u geen zin of tijd om uw eigen tuinonderhoud uit te voeren dan kan het inhuren van een tuinman iets voor u zijn. Een tuinman is namelijk zeer veelzijdig en kan veel verschillende tuinklusjes voor u uitvoeren. Zo kan een tuinman voor u de tuinverlichting onderhouden, u adviseren en tips geven hoe u het beste uw tuin kunt onderhouden, uw gazon onderhouden, het onkruid verwijderen, de tuin schoonhouden, de tuinafscheiding onderhouden, de beplanting verzorgen, uw bomen snoeien en de tuintegels schoonmaken. Natuurlijk kan een tuinman nog veel meer voor u betekenen maar dat is voor nu te veel om op te noemen.

Wat zijn de voordelen van een tuinman inhuren?

Aan het inhuren van een tuinman kleven veel voordelen. Om het voor u overzichtelijk te maken hebben we alle voordelen voor u uiteengezet. Wellicht helpt het u om voor uzelf te bepalen of het inhuren van een tuinman in uw situatie zinvol is.

  • Het inhuren van een tuin bespaart u veel tijd en frustraties
  • Een tuinman weet welke bemesting er voor de verschillende soorten bomen en beplanting gebruikt moet worden
  • Een tuinman kan zeer efficiënt werken
  • Een tuinman heeft kennis m.b.t. snoeiwerkzaamheden en weet op welke momenten specifieke bomen en struiken gesnoeid moeten worden
  • Een tuinman kan voor u de tuin zomer- en winterklaar maken zodat de tuin er het volgende seizoen weer mooi bij staat

Wat kost het inhuren van een tuinman?

Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden zal er aan het inhuren van een tuinman een prijskaartje hangen. Voor een tuinman is het gebruikelijk om een prijs per uur te hanteren. Meestal schommelt die prijs tussen de 15 euro incl. BTW en 25 euro incl. BTW. Wanneer een tuinman ingehuurd wordt op basis van een onderhoudscontract dan zal er een bedrag per maand, seizoen of per jaar afgesproken worden. Daarbij is het goed om te weten dat het afsluiten van een onderhoudscontract vaak relatief goedkoper zal zijn dan wanneer u incidenteel een tuinman inhuurt.  

Bezoek de website voor meer info : https://www.vergelijkhoveniers.nl

Gerelateerde artikelen

Nieuwe trend: Industriƫle lampen

Uw eigen mini-moestuin?

De voordelen van buiten zonwering in Eindhoven