Xento
Image default
Woning en Tuin

Visgraat tegels voor badkamers en keukens

Visgraat tegels voor badkamers en keukens!

Het visgraat patroon

Het populaire visgraat patroon vindt u tegenwoordig vooral in woonkamers terug. Dit zigzaggend patroon past namelijk bij elk interieur en geeft een chique uitstraling aan de ruimte. Alles wijst erop dat dit prachtig profiel in 2021 ook steeds meer in badkamers en keukens gebruikt zal worden. TegelwinkelXL biedt daarom verschillende wand- en vloertegels met een visgraat patroon aan. Deze visgraat tegels zijn geschikt voor elke ruimte en passen bij elke woonstijl. Het assortiment aan visgraat tegels van TegelwinkelXL is enorm en de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos!

Voordelen van tegels

Het visgraat patroon wordt vaak met houten parketvloer geassocieerd. Omdat hout in natte ruimtes natuurlijk niet aangeraden is, kiest met tegenwoordig echter bijna altijd voor visgraat tegels. Tegels zijn namelijk makkelijk te onderhouden en zijn ook nog eens duurzamer dan hout. Kiest u bovendien voor keramisch parket, krijgt u de uitstraling van een houtvloer met de voordelen van tegels. Vooral in keukens vindt u vaak keramisch parket terug. De houten vloer van de woonkamer wordt zo als het ware in de keuken doorgezet, waardoor u een mooi geheel verkrijgt. Tegelwinkel XL biedt niet alleen visgraat vloertegels aan. In douches en badkamers worden namelijk ook vaak visgraat wandtegels gebruikt om een prachtige unieke sfeer te creëren.

Moderne en unieke combinaties

TegelwinkelXL beschikt over visgraat tegels in alle kleuren en maten. Met wat creativiteit ontstaan er unieke combinaties die iets extra aan elke ruimte geven. Bovendien zijn de tegels makkelijk te onderhouden, zijn ze goed bestand tegen vocht en zijn ze vlot te combineren met vloerverwarming. Deze talloze voordelen zorgen ervoor dat visgraat tegels tegenwoordig erg populair zijn. Dankzij de visgraat tegels van TegelwinkelXL kan ook u een unieke uitstraling aan uw interieur geven!

Bezoek de website voor meer info : https://tegelwinkelxl.nl/