Xento
Image default
Dienstverlening

De Dakmakers staan voor u klaar om uw platte dak onder handen te nemen

Al bijna 40 jaar lang klimmen wij voor onze klanten het dak op. Dit doen we met zeer veel passie en plezier. Wie wij zijn? Wij zijn De Dakmakers en staan voor u klaar om ook uw dak onder handen te nemen. Wij hebben ons gespecialiseerd in alle werkzaamheden op platte daken, zoals onderhoud plat dak. Omdat wij vinden dat je je bij je specialisme moet houden zijn platte daken dan ook de daken waar wij ons op richten. Heeft u een dak met pannen? Dan zijn wij helaas niet uw partij en moet u op zoek naar een partij die hierin gespecialiseerd is.

Deskundigheid, expertise, kennis en ervaring, dat is ons de afgelopen bijna 40 jaar geschonken. Een flinke schat, vinden wij zelf. Wijs geworden zijn wij onder andere door schade en schande. Een hoop leermomenten hebben wij doorgemaakt in de loop der jaren. Dit heeft ons gemaakt tot de solide en deskundige partij die wij nu zijn, u kunt voor de volle honderd procent op ons vertrouwen wanneer u een samenwerking met ons aangaat. Wij houden ons volledig aan onze gemaakte afspraken en pakken snel door. Dit doen we op een kordate, nuchtere en praktische manier. Wij blijven altijd met beide benen op de grond staan, of eigenlijk in ons geval een dak.  

Onderhoud, reparatie, spoedklus en dakadvies

Veel platte daken zijn voorzien van bitumen dakbedekking. Maar ook EPDM daken, groene daken, witte daken en energiezuinige daken worden steeds populairder. Ieder dak heeft een andere toepasbaarheid en pluspunten. Voor het aanleggen van sommige daken kunt u zelfs subsidie ontvangen van de gemeente. Zo goed als alle platte daken behoeven weinig onderhoud. Toch is het geen overbodige luxe om minimaal 1x per jaar maar nog liever 2x per jaar uw dak aan een goede inspectie te onderwerpen. De handigste seizoenen om dit te doen zijn de lente en de herfst. Wij begrijpen het maar al te goed dat u het niet ziet zitten om zelf uw dak op te klimmen. Hoeft ook niet, wij kunnen uitstekend uw dak 1 tot 2 keer per jaar komen onderhouden.

Ook voor een dak reparatie, spoedklus en betrouwbaar dakadvies kunt u ons benaderen. En zit u in nood omdat uw dak is beschadigd tijdens een storm, onweer of fikse hagelbui? Wij zijn elke dag van het jaar, 24 uur per dag bereikbaar om met spoed de schade aan uw dak te komen herstellen.

https://www.dakmakers.nl/

Gerelateerde artikelen

Maak jouw outfit compleet met een paar geprinte dames sneakers

Goedkope vloertegels in houtlook en betonlook

Een John Deere zitmaaier is optimaal gebruiksvriendelijk