Xento
Image default
Woning en Tuin

Trend: meerdere kleine lampen bij elkaar ophangen

Naast het ophangen van een grote lamp in een ruimte als de eetkamer, de slaapkamer of de woonkamer, is het ook mogelijk om meerdere kleine lampen bij elkaar op te hangen. Meerdere kleine lampen krijgen hetzelfde volume als een grote lamp, maar zorgen wel voor een extra uniek plaatje. Om je wat inspiratie te geven bij het ophangen van meerdere kleine lampen bij elkaar, lees je in dit artikel welke soort lampen je bij elkaar kunt ophangen om een unieke en stoere sfeer te creëren. 

Kleine Oosterse lampen bij elkaar ophangen
Oosterse lampen zijn er in allerlei soorten en maten. Koop je verschillende soorten Oosterse lampen van een kleiner formaat, dan kun je deze erg leuk bij elkaar ophangen. Kies bijvoorbeeld voor 2 kleine ronde lampen met een Oosterse look, hang hier 2 lampen met een wat meer ovalen of rechthoekige vorm bij en hang er nog 2 lampen in de vorm van een druppel bij en je hebt een prachtige verzameling van unieke lampen in jouw woonkamer, eetkamer of slaapkamer hangen. 

Kale peertjes bij elkaar ophangen
Naast het ophangen van kleine Oosterse lampen in een groep, is het ook mogelijk om simpele peertjes bij elkaar op te hangen. Kies voor peertjes in diverse formaten en maten, combineer deze op een leuke manier met elkaar en je hebt een minimalistische, maar bijzondere groep lampen in jouw interieur. Het is uiteraard ook mogelijk om peertjes in hetzelfde formaat bij elkaar te hangen, want bij het creëren van een lampenverzameling voor jouw interieur kun je helemaal zelf kiezen welke lampen je met elkaar wil combineren. Je kunt gewone peertjes ophangen, maar er worden ook peertjes verkocht met extra opvallende lamp, een prachtige gouden snoer of een ander unieke eigenschap.

Lampen met glazen kap bij elkaar ophangen
Lampen met een glazen kap hebben een romantische, maar toch stoere uitstraling. Vind je de lampen wat kaal om per stuk op te hangen, dan kun je meerdere lampen bij elkaar ophangen om een unieke sfeer te creëren. En vind je het leuk om wat te experimenteren met kleur? Dan kun je ook glazen lampen van blauw glas, groen glas of een andere kleur glas ophangen om jouw lampenverzameling nog unieker te maken. Vind je het leuk om meerdere kleuren met elkaar te combineren door bijvoorbeeld wit en blauw glas te gebruiken, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Bezoek de website voor meer info : http://www.woontrendz.nl/de-stoerste-lampeninspiratie/