Xento
Image default
Woning en Tuin

Tijd voor een tuin metamorfose: vind een hovenier in regio Hendrik-Ido-Ambacht

Bent u op zoek naar een hovenier nabij Hendrik-Ido-Ambacht, omdat uw tuin toe is aan een ware metamorfose? Of wilt u niet uw hele tuin op de schop gooien, maar zou u graag uw bestaande tuin in ere herstellen? En zijn hoveniers die naast nieuwe tuinontwerpen ook tuinrestauraties en renovaties uitvoeren. Dit kan bestaan uit verschillende herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Een hovenier kan dit voor u in kaart brengen en daarbij met vakkennis en creatief tuindersinzicht uw tuin een nieuwe look geven of herstellen.

Veel ervaring in de groene sector

Van der Wel Hoveniers is een ervaren hovenier uit de regio Hendrik-Ido-Ambacht, die zowel bij een nieuwe look van uw tuin als een tuinrestauratie u van dienst kan zijn. Dit bedrijf is al ruim veertig jaar actief in de groene sector en is een ware allrounder op het gebied van buitenruimtes. Zo zetten de professionals zich in voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en is het aanbod van diensten uitgebreid. Denk hierbij aan tuinontwerp, tuinaanleg, tuin- en terrasonderhoud, boomverzorging, oeverbeschoeiing en de montage van kunstgras. Deze groenspecialist is van alle markten thuis en gaat bij de aanpak van een groenproject uit van uw wensen.

Een greep uit de mogelijkheden

Wilt u bij een tuinrenovatie bijvoorbeeld de overstap maken van natuurlijk gras naar kunstgras? Van der Wel Hoveniers kan u van advies voorzien en levert zelf meer dan twintig soorten kunstgras. Als u een keuze gemaakt heeft kan dit hoveniersbedrijf de montage voor u verrichten en, mocht u dit wensen, daarna ook periodiek onderhoud leveren. Bij een tuinmetamorfose kan Van der Wel Hoveniers voor u inventariseren hoe u optimaal kunt gaan genieten van uw buitenruimte. Daarbij zal een combinatie worden gemaakt van creatief design met functioneel en duurzaam gebruik, afgestemd op uw specifieke wensen en budget. Of het nu gaat om de inrichting van een buitenruimte bij een basisschool of om een bescheiden gazonnetje, deze hovenier uit de omgeving Hendrik-Ido-Ambacht steekt voor u graag de handen uit de mouwen.

https://vanderwelhoveniers.nl