Xento
Image default
Woning en Tuin

Ontdek topmerken in ramen die kwaliteit garanderen

Ben je op zoek naar kwalitatieve ramen, maar zie je door het bos de bomen niet meer? Weet dan dat je bij Raamwinkel.be terecht kan voor kwalitatieve ramen van Blyweert, Themis, Trition, Hercules, AluK of Kolos. Qua prijs zijn ze uiterst betaalbaar. Blyweert mag als merk dan uiterst bekend zijn, ze hebben ook een reeks profielen waarvan de namen al wat minder belletjes doen rinkelen. In dit artikel lichten alvast de aluminium profielen van Hercules eruit.

 

Stabiele aluminium profielen

Ben je op zoek naar hoogst stabiele ramen en deuren? Dan zijn de aluminium profielen van Hercules perfect voor jou. Al jaren garanderen de Hercules ramen kwaliteit en de commentaren op deze ramen zijn dan ook unaniem lovend. Niet voor niets doen heel wat vakmannen beroep op de Hercules raamprofielen van Blyweert. Ook bij Raamwinkel.be zweren ze bij Blyweert en dat hebben ze zich nog geen moment beklaagd. Een Belgische fabrikant werkt toch altijd wat makkelijker.

 

Bijkomende stevigheid 

Hercules is een 3-kamer systeem in hoogwaardig aluminium dat zowel stabiliteit als een uitstekende isolatiewaarde biedt. Je wil immers toch niet te veel betalen voor je energie? De 3de kamer die wordt voorzien in deze profielen zorgt voor bijkomende sterkte en stabiliteit, zonder dat de Hercules ramen duurder zijn dan andere ramen. Het Hercules systeem is bovendien compatibel met heel wat andere systemen, zodat de vakman geen tijd verliest bij het monteren en jij dus ook geen bijkomende kosten dient te maken.

 

Hercules isoleert uitstekend

De Hercules ramen beschikken over Omegavormige isolatiestrips die ervoor zorgen dat je ramen optimaal isoleren. Je beschikt dus over energiezuinig systeem. Het systeem kan in de meeste huizen geïntegreerd worden en is dan ook ontzettend multifunctioneel. Bovendien kan je als klant uit verschillende stijlen kiezen en de Hercules ramen perfect afstemmen op je bouw. De Hercules aluminium ramen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en je kan er dus alle kanten mee uit. Zeker als je weet dat je ook nog eens kan kiezen tussen blinkend, mat en/of structuur. Ook bicolor toepassing zijn mogelijk. Je merkt het, er zijn eigenlijk geen beperkingen.

 

 

Bezoek de website voor meer info : https://www.raamwinkel.be/nl/aluminium-ramen