Xento

jan 2 2020

Maatwerk voor een houten interieur is de nieuwste trend

Steeds meer mensen die een nieuw interieur willen, kiezen niet voor standaardmateriaal, maar voor maatwerk. Ze zijn bereid iets meer te betalen voor een uniek interieur dat aan al hun wensen voldoet. Ze willen dat alles perfect past en de meubels en de vloer perfect op elkaar aansluiten. Zo’n interieur krijgt men alleen door te kiezen voor maatwerk. Zeker wanneer men een houten interieur wilt, is maatwerk gewenst. Ieder hout is immers anders en vraag de nodige aandacht bij de bewerking. Alleen een expert kan het gewenste resultaat leveren en het unieke karakter van het hout perfect laten uitkomen in ieder pand.

Zeer veel mogelijkheden

Hout biedt zeer veel mogelijkheden. Het kan gebruikt worden als vloerbedekking, maar er kunnen natuurlijk ook prachtige meubels van gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan kastenwanden, bureaus, tafels en banken. Door te kiezen voor maatwerk, krijgt u zeker het interieur dat u voor ogen had. Denkt u zich eens in hoe mooi alles zal staan en hoe efficiënt u kunt werken en opruimen. Alles is immers zo gemaakt dat het voor u het handigst werkt. Nooit meer een onlogische indeling van de kledingkast of te weinig plek op tafel. U bepaalt hoe alles eruitziet en, dankzij de hoge kwaliteit, geniet u daar jaren van.

Ga voor uniek vakmanschap

Wanneer u een interieur op maat wilt, schakelt u het best een expert in met veel ervaring. Iemand die goed luistert naar uw wensen en meteen ziet wat goed staat in uw pand. Bij Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur kunt u altijd rekenen op vakmanschap. Sinds 1987 produceert dit bedrijf houten vloeren op maat, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om hier complete interieurs te laten ontwerpen en produceren. Ook de volledige plaatsing wordt door deze onderneming verzorgd. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken en geniet u spoedig van een uniek interieur.

https://www.vddongen.nl/

Written by