Xento
Image default
Woning en Tuin

Laminaat vloer kopen

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een houten vloer. Het is duurzamer en gebruiksvriendelijker dan een vloerbedekking. De ontwikkeling van laminaat is sterk geprofessionaliseerd. Tegenwoordig is laminaat de populairste vloersoorten. Het bestaat uit vier basislagen, die de laminaat vormen. Laminaat kan je in verschillende structuren kopen. Het kan verschillen in houtnerf en reliëf. Er zijn zo veel verschillende soorten in kleur, grote en structuur. Lees in deze blog iets over verschillende soorten laminaat en waarom het zo populair is!

Soorten laminaat

Bijna al het laminaat is op de zelfde manier gemaakt, maar verschillen juist op andere vlakken. Het verschil zit het in de dikte van het laminaat. Maar ook in de structuur. Je kan namelijk laminaat kopen met diepe groeven erin, maar er bestaat ook heel egaal vlak laminaat. Het is aan de koper, wat hij mooi vindt in laminaat en wat bij het huis past. Tegenwoordig heb je moderne printtechnieken die de uitstraling van het laminaat bijna niet meer te onderscheiden is van een houten vloer, natuursteen of andere materialen. Het voordeel van het laminaat is, dat het een stuk goedkoper is als een echte houten vloer, vloer van natuursteen of een ander materiaal.

Laminaat bij Bax Houthandel

Bij Bax Houthandel kan je laminaat kopen. Je kan daar het eigen merk van Bax Houthandel aanschaffen, maar ze verkopen ook grote, landelijk bekende merken. Het eigen laminaat merk van Bax Houthandel is 8mm dik. Dat is de perfecte dikte voor een laminaat parket. Dunner moet je ze niet nemen, want dan zijn ze niet sterk genoeg. Bij Bax Houthandel hebben ze een groot assortiment aan laminaat van perfecte kwaliteit. Neem eens een kijkje op de website voor het gehele assortiment of neem een kijkje in één van de filialen in Amsterdam, Barneveld, Zoetermeer of Utrecht. En kijk of er ook een mooi parket voor jou tussen zit.

Bezoek de website voor meer info :