Xento
Image default
Woning en Tuin

Hoe gaat antiek restauratie in zijn werk?

We zullen u in dit stukje proberen uit te leggen wat antiek restauratie precies inhoudt. Als u hele oude meubels of andere spullen heeft, kunnen we dit gerust scharen onder het kopje antiek. Als u er goed mee om bent gegaan in de voorgaande jaren, kan het zijn dat uw antieke voorwerpen nog in goede staat verkeren. Echter blijft het natuurlijk wel oud spul en door de jaren heen kunnen er gebreken of beschadigingen zijn opgetreden aan het antiek. Een oplossing die u nu kunt toepassen is antiek restauratie.

Bij antiek restauratie wordt het antiek zoveel mogelijk hersteld in de vorm en staat waarin het eerst verkeerde. Het lijkt wel een beetje op antiek reparatie, maar is toch iets anders. Bij antiek restauratie wordt er namelijk minder gelet op het zichtbaar houden van verholpen gebreken, iets wat bij de reparatie wel nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Heeft u dus veel oud meubilair thuis dat u gerust antiek kunt noemen en wilt u dit in de oude staat laten herstellen? Neem dan eens contact op met een bedrijf dat gespecialiseerd is in antiek restauratie en voor u het weet heeft u alle voorwerpen weer in perfecte en nieuwstaat in huis.

Antiek restauratie nodig?

Zijn uw meubels toe aan antiek restauratie? Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres! De smaken wat betreft meubilair verschillen natuurlijk onder de consumenten enorm. De een houdt juist van een bijzonder strakke moderne inrichting, waar de ander het liefst zoveel mogelijk antieke meubelen in huis heeft. Antiek is iets pas als het meer dan 75 jaar oud is en deze meubels hebben vaak dan ook gebreken of schade opgelopen door de jaren heen. Als u toch wilt dat deze meubels mooi blijven, kunt er voor kiezen om te gaan voor antiek restauratie. Bij antiek restauratie worden de voorwerpen zoveel mogelijk in de eerst verkeerde staat teruggebracht en wordt er goed gekeken naar het allereerste ontwerp. Het gaat er bij antiek restauratie dus niet om dat er veel nieuwe dingen worden vervangen, maar dat het er weer zo uit komt te zien zoals het er uit zag op de dag dat het werd gemaakt of verkocht.

Antiek restauratie kan heel goed van pas komen als u veel geeft om de houdbaarheid van uw meubels en wilt dat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Voor meer informatie kunt u terecht op de bovenstaande website. Maak vrijblijvend een gratis afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bezoek de website voor meer info : http://www.broekhuishoutbewerking.nl/meubelmaker/