Xento
Image default
Dienstverlening

Luxe én goedkope modellen op denaambordensite.nl

De Naambordensite is niet zomaar een webshop. Je vindt er huisnummers en naamplaten van materialen als acrylaat, blauwsteen, glas, leisteen, plexiglas en RVS. Aanvullend kun je er terecht voor uithangborden, naamplaathouders, identiteitsplaatjes, Nee-Ja of Nee-Nee bordjes en hartenwensplaatjes.

Emaille straatnaambord met een ouderwetse look

We beschrijven een straatnaambord dat ons direct opviel toen we de collectie van De Naambordensite bekeken: een emaille plaatje. Het bord ziet eruit alsof het uit een andere tijd komt. Een romantisch, vredig en hoopvol tijdperk. Emaille straatnaamplaten zijn – in vergelijking met gewone naambordjes – aan de grote kant. Ze vallen positief op en zijn bijzonder goed leesbaar. De metalen borden zijn afgewerkt met een laagje van gesmolten glas. Dit maakt ze sterk en weersbestendig. Plaatkleuren om uit te kiezen zijn onder meer: wit, blauw, groen, grijs, zwart, rood en crème. Qua tekst zijn de opties talloos. Zwart en wit worden veel gekozen en dat geldt ook voor crème en groen. Als lettertype wordt standaard Times New Roman gebruikt, dit past namelijk het best bij de uitstraling van de plaat.

Hand beschilderde Engelse home sign naamborden

Engelse home sign naambordjes heb je daar wel eens van gehoord? Wij niet, totdat we ze op de Naambordensite zagen. Nu zijn we echt helemaal verkocht! De plaatjes zijn gemaakt van hout en ze worden met de hand beschilderd. De levertijd is daardoor iets langer, reken maar op een week of drie. In het assortiment Engels home sign zitten borden met een standaard afbeelding zoals een huisje, bloemen en een paar klompen. Heb je een specifiek beeld in gedachten? Mail het naar het Naambordensite-team en een van de vakmensen zorgt ervoor dat het op jouw nieuwe naamplaat komt te staan. De vorm verschilt per bordje: rond, ovaal, rechthoekig met een golvende bovenkant of vier sierlijke zijden.

We hopen dat je snel een passende naamplaat vindt. Kom je er niet helemaal uit of heb je een praktische vraag? Laat je adviseren door een van De Naambordensite-medewerkers. Je bereikt ze via 072 – 8888 636 en info@ denaambordensite.nl.

 

https://www.denaambordensite.nl/