Xento

jan 20 2020

Helemaal zen met de relaxstoelen van Pluijm

Relaxstoelen zijn de perfecte tussenoplossing als u graag comfortabel wilt zitten, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Natuurlijk is het lekker om languit op de bank te liggen, maar vaak krijgen uw rug en nek hierbij weinig ondersteuning met alle gevolgen van dien. Een relaxstoel zorgt voor voldoende ondersteuning van uw lichaam en heeft vaak meerdere zit- en ligstanden zodat de perfecte hoek altijd haalbaar is. Leg uw benen hoger na een lange dag werk of zet de rugleuning naar achter om even de ogen dicht te doen – wat uw wens ook is, met een stoel van Pluijm Relaxstoelen komt u helemaal tot rust. 

Zelf de stoel van uw dromen samenstellen tegen een scherpe prijs

Natuurlijk moeten de relaxstoelen ook goed passen binnen uw interieur, ongeacht of dit nu modern of landelijk is. Bij Pluijm Relaxstoelen wordt alles op alles gezet om uw stoel volledig aan uw wensen te laten voldoen. Hier stelt u de stoel namelijk zelf samen tegen een zeer scherpe prijs. Meer dan honderd verschillende typen stoelen zijn de basis voor het maatwerk dat deze specialist levert. Bepaal zelf welke materialen en functies u wilt gebruiken. Kom langs in de ruime showroom om de modellen uit te proberen en ontdek welke stoel u volledig in relax-modus brengt.

Een stapje verder dankzij de bezorgservice

Als u op zoek bent naar relaxstoelen van hoogstaande kwaliteit en graag een gedegen advies ontvangt, dan bent u bij specialist Pluijm Relaxstoelen aan het juiste adres. Wilt u zo snel mogelijk genieten van uw relaxstoel? Kies dan voor een van de direct leverbare modellen. Bij dit bedrijf geniet u zelfs van een zeer relaxte bezorgservice! Na de aankoop brengen bezorgers uw nieuwe aanwinst tot bij u thuis en plaatsen ze uw stoel waar u deze wenst – letterlijk een stapje verder voor uw gemak. 

Written by