Xento
Image default
Woning en Tuin

Gezocht: Makelaar in Veenendaal

Mijn man en ik woonden in Nijmegen en we waren op zoek naar een makelaar in Veenendaal. We wilden ons huis verkopen. Snel. Of beter gezegd, we moesten ons huis wel verkopen, omdat mijn man dicht bij zijn werk in Veenendaal wilde wonen. Hij maakte lange uren en elke dag die lange rit in de auto, hij had er gewoon genoeg van. Omdat wij natuurlijk geen enorm budget hadden om in te zetten voor een snelle verkoop van ons huis, gingen we op zoek naar een goede makelaar in Veenendaal om ons bij te staan bij zowel de verkoop van onze woning als de aankoop van onze nieuwe woning in Veenendaal. Dit was Zonnenberg Makelaardij (klik hier voor makelaar in Veenendaal).

We kwamen al snel terecht bij Zonnenberg Makelaardij, een makelaar in Veenendaal. We hadden natuurlijk diverse makelaars om een gratis waardebepaling van onze woning in Nijmegen gevraagd. Maar deze makelaar uit Veenendaal kwam met zulke goede adviezen, gratis, naast een duidelijke waardebepaling, dat we al gauw wisten dat we hen wilden inschakelen voor zowel de verkoop als de aankoop van onze woning. En het bleek een juiste keuze te zijn geweest. Onze woning in Nijmegen werd door deze makelaar uit Veenendaal al snel en voor een goede prijs verkocht.

Enkele adviezen die we kregen van deze makelaar uit Veenendaal

Actuele prijs versus juiste vraagprijs zijn volgens deze makelaar uit Veenendaal twee verschillende zaken. Door middel van een woningtaxatie, uitgevoerd door enkele makelaars, kun je voor jezelf de actuele prijs bepalen. Drie makelaars geven alle drie een schatting van de waarde van jouw woning. Wanneer je het gemiddelde van deze drie waardes berekent, heb je je actuele prijs voor je woning. En ja, Zonnenberg Makelaardij lag met hun gratis waardebepaling het dichtst bij de gemiddelde prijs die voortkwam uit de drie waardebepalingen die we hebben laten doen. Dus hun advies hebben we zeker opgevolgd.

Vervolgens vertelden ze ons dat de juiste vraagprijs bepaald wordt afhankelijk van de hoogte van de actuele prijs. Nou, die actuele prijs hadden we dus al. In Nederland ligt een gemiddeld bod zo’n 8 procent lager dan de vraagprijs van een woning. Dus op advies van deze makelaar uit Veenendaal zijn we samen tot een perfecte vraagprijs gekomen. Waardoor onze woning in Nijmegen snel en voor een goede prijs is verkocht.

Zonnenberg Makelaardij uit Veenendaal verdient een pluim

We zijn blij met onze kennismaking met deze makelaar uit Veenendaal, ze hebben ervoor gezorgd dat ons nieuwe leven in Veenendaal kan beginnen. We hebben dankzij hen de zekerheid dat onze woning in Nijmegen verkocht is. We kunnen in alle rust op zoek naar een nieuw thuis in Veenendaal. We gaan ervan uit dat hun begeleiding bij de aankoop net zo vakkundig verloopt als bij de verkoop.

 

Bezoek de website voor meer info :