Xento
Image default
Woning en Tuin

Ga voor gemak met een elektrisch vloerluik

Met een elektrisch aangedreven vloerluik gaat u voor uitstraling en luxe. Dat is niet het enige. Met een dergelijk luik gaat u ook voor gebruiksgemak. U kunt het vast wel, zo’n zwaar kelderluik dat u met de hand moet openen. Met een elektrisch bediend vloerluik is dat niet meer nodig. Voor de bediening kiest u uit een schakelaar of bedient u het vloerluik met uw telefoon via een domotica-systeem. Mocht de stroom een keer uitvallen, dan kunt u het luik alsnog met de hand openen.

 

Toepassingen van een elektrisch vloerluik

Een vloerluik laat u op maat maken. Daardoor is in het ontwerp veel mogelijk en sluit het vloerluik perfect aan bij uw wensen. Een elektrisch vloerluik bestaat uit dichte materialen waardoor u de ruimte voor het oog verborgen houdt. Hierbij kiest u uit materialen zoals kunststof, hout of aluminium. Bij de keuze voor een vloerluik van glas maakt u de ruimte groter en legt u verbinding met de daarboven gelegen verdieping.

 

Andere voordelen van een elektrisch vloerluik

Het vloerluik is veilig te belopen. U hoeft niet bang te zijn voor valpartijen, want het is geheel in de vloer verzonken en heeft geen uitstekende delen. Doordat uw vloerluik op maat gemaakt is, krijgt vocht geen kans om in de kelder te komen. Een vloerluik is overigens niet alleen geschikt voor de kelder, maar ook voor de zolder. Vaak is de ruimte beperkt en dat maakt het nog lastiger om een zwaar luik te openen. Met een elektrisch aangedreven vloerluik maakt u het uzelf een stuk makkelijker.