Xento
Image default
Woning en Tuin

Elektrische schuifdeur

Je ziet hem bijna overal: de elektrische schuifdeur. Ziekenhuizen, winkels, zorginstellingen, kantoren en overheidsinstanties; allemaal verwelkomen ze hun gasten met een elektrische schuifdeur.

De elektrische schuifdeur wordt zowel gebruikt als buitendeur en als binnendeur. Als buitendeur levert de elektrische schuifdeur allerlei voordelen op.

Elektrische deur als buitendeur

Ten opzichte van de traditionele zwenkdeur zijn de voordelen van een elektrische schuifdeur enorm. Doordat de elektrische deur zichzelf opent, is de doorstroming optimaal. Mensen hoeven niets te doen om de deur te openen, waardoor ze zonder te vertragen hun weg kunnen vervolgen. Vooral als je de handen vol hebt is het fijn geen worsteling met de deurklink te hoeven voeren. Ook voor minder-validen is een elektrische deur erg fijn, want ook zij kunnen zonder barrières naar binnen (of naar buiten).

Ook helpt een automatische schuifdeur de warmte binnenshuis te houden. Dat komt omdat de elektrische deur zichzelf sluit. Traditionele deuren kunnen op een kier kunnen blijven staan, waardoor je warmte verliest. De elektrische deur voorkomt dit. Goed voor het milieu en (met de huidige energieprijzen) goed voor je winstcijfers.

Je kunt de elektrische schuifdeur ook uitrusten met verschillende toegangssystemen. Daarmee helpt de elektrische deur ongewenste bezoekers buiten te houden.

Elektrische schuifdeur als binnendeur

Sommige panden hebben een publiek deel en een deel waar bezoekers niet welkom zijn. Een elektrische schuifdeur met toegangssysteem is een perfecte oplossing wanneer je verschillende toegangsniveaus wilt hanteren.

Elektrische deur in één dag installeren

Bij www.automatischedeuren.nl werken we al meer dan 20 jaar met alle soorten automatische deuren en poorten. We werken met de beste merken. Normaal is dat een stuk duurder, maar omdat we groot kunnen inkopen kunnen we deze topmerken voor een voordelige prijs aanbieden. Het installeren van een mooie elektrische deur kost onze vakmensen hooguit een dag. Daarbij zorgen we dat overlast zoveel mogelijk voorkomen wordt. Aan het eind van die dag laten we alles netjes opgeruimd achter en heeft u een prachtige elektrische schuifdeur.