Xento
Image default
Woning en Tuin

Draadloze alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen

Er zijn veel verschillende soorten alarmsystemen die in een huis kunnen worden geïnstalleerd om het te beschermen tegen indringers en inbrekers. Het meest elementaire alarmsysteem is echter het draadloze beveiligingssysteem. Het draadloze beveiligingssysteem is een voordelig en eenvoudig te installeren alarmsysteem dat in woningen met of zonder tuin kan worden geplaatst.

Het draadloze beveiligingsalarm bestaat uit een bedieningspaneel dat draadloos communiceert met sensoren, bewegingsmelders, raam- en deurcontacten, glasbreukmelders en andere apparaten. Het wordt ook geleverd met een toetsenbord voor het in- en uitschakelen van het systeem. Het bedieningspaneel heeft knoppen voor het instellen van gebruikerscodes en zones waar geen contact is tussen de sensoren en het bedieningspaneel.

AJAX Alarmsystemen

De AJAX Hub is het brein van je alarmsysteem. Het controleert de goede werking van elk onderdeel en gebruikt gepatenteerde JEWELER-technologie om alle gegevens te verzamelen. De Hub analyseert de ontvangen data en onderscheidt valse meldingen.

De AJAX-app is de enige app die je nodig hebt om je alarmsysteem te bedienen, waar je ook bent. Met de AJAX app pas je met je smartphone alle instellingen van je componenten aan, altijd en overal. Met de AJAX app hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je een alarm mist of vergeet je alarmsysteem in te schakelen.

Alarm Engineers Purmerend

Alarm engineers Purmerend is een professioneel beveligingsbedrijf gespecialiseerd in het leveren en installeren van draadloze beveiliging systemen. Alle alarmsystemen van Alarm Engineers worden bediend via van aan gratis App. Met deze app heeft u wereldwijd volledige controle over uw alarmsysteem en alle aangesloten componenten. Ook krijgt u overal ter wereld direct een melding bij inbraak, brandgevaar of een overstroming. Met een alarmsysteem van Alarm Engineers zit u niet vast aan een abonnement. Het systeem is volledig uw eigendom. Kijk voor meer info op de website van Alarm Engineers Purmerend.

https://www.alarm-engineers.nl/