Xento
Image default
Zakelijk

Je bedrijf uitbreiden

Dus het is zover, het bedrijf dat je ooit was begonnen samen met je maat is erg succesvol en je krijgt een hoop klanten binnen. Tijd voor een uitbreiding dus, maar hoe ga je het aanpakken? Wat is het waard om in te investeren? In deze blogs zullen wij enkele voorbeelden geven die je zou kunnen gebruiken.

Capaciteit

Dit is een van de belangrijkste punten en moet vrijwel altijd hoog op je lijstje staan van uitbreidingen. Dit is namelijk de beste manier voor je bedrijf om te groeien. Hoe je de capaciteit kan verhogen hangt natuurlijk erg af van wat voor soort bedrijf je hebt maar vrijwel altijd gaat dat gepaard met nieuwe mensen of machines aanschaffen. Op een begeven moment is er echter niet genoeg plek meer binnen je bedrijf voor al de uitbreidingen dus iets waar je wellicht aan kunt denken is om als je naar een nieuw pand verhuist om wat extra plek voor uitbreiding over te laten. Een grote fout die bedrijven maken als het te druk wordt in hun oude pand is dat ze een pand kopen of huren dat net groot genoeg is in plaats van iets met extra ruimte voor uitbreiding.

Een nieuw likje verf

Een website, logo en huisstijl is iets wat de meeste bedrijven maar een keer laten maken en dan achterwege laten. Maar met al de groei is het misschien ook eens tijd om een nieuwe website te laten maken. Als je toch gaat verhuizen is nu het perfecte moment om ook andere dingen te vernieuwen. Die oude bureaustoelen waar iedereen altijd over klaagt? Als je gaat verhuizen kun je direct investeren in wat nieuw meubilair. Dat scheelt je direct een hoop gesjouw tijdens de verhuizing en degene die het oude pand overneemt zal je wellicht zelfs wat geld geven voor alle spullen die je achterlaat.

Nu je toch bezig bent, een goede muis, keyboard en monitor combinatie hoeft niet extreem veel te kosten maar het maakt wel een groot verschil in je productiviteit. Dus mocht je niet op het punt zijn waar je een hoop upgrades wilt maken is dit wel een goedkoop begin.

 

https://www.jkc-media.nl/wordpress-website-laten-maken/