Xento
Image default
Woning en Tuin

Buitenlampen

Met een verscheidenheid aan stijlen en ontwerpen kan Lampgigant.nl u helpen de perfecte sfeer te creëren voor elke buiten- of binnenruimte. Of u nu uw tuin wilt opfleuren met verlichtingsarmaturen in middeleeuwse stijl of gotische vensterbanken met stadslichten; Verfraai dingen op de veranda door moderne LED-stersporen toe te voegen gloeilampen uplights die nog meer schoonheid in de nachtelijke uren zullen brengen terwijl ze duizenden en duizenden sterren laten zien door kristalheldere glazen lenzen – of gewoon functionele maar stijlvolle voordeurkroonluchters willen gemaakt van aluminium hout composietmateriaal – we hebben wat nodig is!

De invoerzin geeft informatie over verschillende soorten tuin-/buitenverlichting, maar wekt geen interesse vanwege een oninteressant onderwerp dat lezers naar beneden en naar beneden leidt.

Buitenverlichting als terrasarmaturen

Als u uw buitenruimtes moet verlichten, hebben we alle soorten lampen voor elke situatie! U kunt standaard ontwerpopties vinden, zoals wandmontage- of terrasarmaturen die IP-geclassificeerd zijn en ontworpen zijn met het oog op veiligheid. Er zijn ook lantaarns op zonne-energie die perfect zijn als er geen stroombron in de buurt is, maar ze produceren niet veel verlichting, dus probeer deze alleen wanneer dat nodig is vanwege hun kleine formaat (1-2 pond).

Als helderheid belangrijker is dan wat dan ook, maak je dan klaar, want onze selectie bevat ook enkele zware, slimme jongens; inclusief grondschijnwerpers die voor intense verlichting over grote afstanden zorgen – geweldige keuze tijdens zonsondergangrituelen enz

Of je nu op zoek bent naar een bepaalde afwerking of type buitenverlichting, wij hebben wat je hartje begeert. U vindt traditionele tuinverlichting uit de Lighting-catalogus en Nordlux, evenals strakke roestvrijstalen opties in onze collectie!

Strakke ontwerpen in buitenlampen

De strakke moderne ontwerpen van roestvrij staal of geborstelde buitenlampen zijn geweldig voor moderne woonruimtes. Deze lampen passen bij elke stijl die je hebt, of het nu gaat om rustieke, landelijke blikken vooruit op je badkamerrenovatieproject of chique appartementen uit het Efficiency-tijdperk verderop in de straat! Je kunt ze ook gebruiken als lampenkappen op het keukeneiland – hun slanke profielen maken ze een perfecte aanvulling op veel verschillende keukens in de stad (vooral als ze zwart zijn)!

De reproductie van middeleeuwse en gotische verlichting die de primitieve vormen nabootst, zoals biezen, taps toelopende lampen of fakkels. Deze worden aangestoken met kaarsen gemaakt van dierlijk vet in vroegere tijden tot olielampen later tijdens MIDDELEEUWSE periodes toen ze niet langer alleen afhankelijk waren van natuurlijke hulpbronnen zoals hout voor brandstofbronnen, dus deze grote metalen hangende armaturen zijn ontstaan ​​omdat mannen hadden meer lichtpuntjes nodig rond hun huizen waar er niet veel verlichting was voordat elektriciteit werd uitgevonden!