Xento
Image default
Winkelen

Kleed je huis aan!

Ja we zullen er maar niet om heen draaien: kleed je huis aan! Uit onderzoek is gebleken dat we steeds meer vanuit huis gaan werken en minder op kantoor aanwezig gaan zijn. Dan het is het toch wel zo prettig dat je in een goede werkomgeving zit waarbij je de juiste inspiratie op doet voor jouw dagelijkse werkzaamheden. Wij geven je een paar tips!

Maak gebruik van accessoires!

Maak gebruik van accessoires. Wat bedoelen we daarmee? Een mooi schapenvacht op tafel, daarop een dienblad met wat kaarsen of zet een mooie plant neer. Planten zijn altijd goed ook voor de zuurstofJ Maar kies vooral iets wat bij jou past!

In deze tijd van het jaar zitten we al veel binnen en met de veranderende tijden wordt dit alleen maar meer. De trend van het moment is dan nu vooral landelijk en industrieel, maar kies vooral wat er bij je past!

Ga je voor landelijk of industrieel; dan hier een paar ideeën

Ga je voor landelijk of industrieel haal dan de natuur in huis! Je hebt veel verschillende schapenvachten zoals ijslandse schapenvachten, schapenvacht texel en tibetaanse schapenvachten. Maar er zijn ook veel mogelijkheden met een koeienhuid.

Neem als voorbeeld een mooie achterwand van koeienhuid, een koeienhuid bankje of een poef van koeienhuid.

Buiten huiden en vachten kan je ook een mooi kleedje gebruiken als decoractie. In de foto hieronder zie je bijvoorbeeld een alpaca plaid. Deze zijn te verkrijgen in veel kleuren.

 

Werkplek

Voor de werkplek is het verstandig om deze te scheiden van je woonomgeving, zodat je een goede werk en goede woonsfeer hebt. Als je dit door elkaar houdt, dan heb je een grotere kans dat je met werkzaken in je hoofd blijft zitten en daardoor niet tot rust komt. Denk ook aan een goed bureau en een goede stoel voor een goede zithouding. We zien het aantal lichamelijk klachten ook zeker oplopen!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/