Xento
Image default
Wijn

Met een wijnabonnement geniet u thuis van de beste wijnen

Wilt u altijd een goede wijn in huis hebben? Deze hebben ze altijd bij Wijnhuis Oktober. Hier vindt u altijd de beste wijnen, passend bij het seizoen. Hiervan geniet u ten volle door een wijnabonnement af te sluiten, zodat u regelmatig een pakket met de beste seizoenswijnen ontvangt. U ontvangt altijd een pakket dat is samengesteld op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Zo kiest u uit zowel witte, rode als roséwijnen. Kies ook uit diverse abonnementsvormen.

Kies zelf wanneer u de lekkerste wijnen ontvangt

Bij Wijnhuis Oktober in het Noord-Brabantse Breda is er voor iedere wijnliefhebber een passend wijnabonnement. Kies bijvoorbeeld voor een abonnement met drie, zes of twaalf flessen, afhankelijk van hoe groot uw wijnliefhebberij is. Als u een wijnpakket heeft gekozen, kiest u vervolgens hoe vaak het wijnpakket wilt ontvangen. U kunt kiezen uit een pakket per maand of kwartaal. Kiest u voor het ontvangen van een pakket per kwartaal? Dan ontvangt u een pakket in maart, juni, september en december. U krijgt steeds wijnen die passen bij het seizoen, zodat u in de zomer lichtere wijnen ontvangt dan in de winter.

Plan alvast een gezellige wijnproeverij

Als wijnliefhebber is het leuk om bij u thuis met vrienden familie een gezellige wijnproeverij te organiseren. Dit kan met de hulp van de specialisten van Wijnhuis Oktober. Zo geniet u samen met vrienden en familie van de lekkerste wijnen. Als u kiest voor een wijnproeverij, ontvangt u een doos met de beste wijnen, met daarbij interessante informatie over alle wijnen. Wilt u een wijnabonnement afsluiten of een wijnproeverij bij u thuis organiseren? Neem in beide gevallen contact op met Wijnhuis Oktober. Met deze wijnspecialist geniet u ook thuis van de beste wijnen van over de hele wereld. U doet dit het hele jaar door, of u nu geniet van rode, witte, of roséwijnen.