Xento
Image default
Vakantie

Recreatiewoning in limburg

Vakantiewoning kopen Limburg

GreenResorts Mooi Bemelen ligt bovenop de Bemelerberg en biedt daarom een schitterend uitzicht over het omringende landschap. Wanneer je de Zuid-Limburgse natuur ziet, begrijp je direct waarom deze regio onder toeristen bijzonder populair is. Niet alleen is de omgeving schitterend, dankzij de nabijheid van bijvoorbeeld Maastricht en Valkenburg is er altijd genoeg te doen. Zelfs uitstapjes naar Duitsland en België behoren tot de mogelijkheden!

Een vakantiewoning kopen in Nederland is niet alleen ideaal als tweede woning om er even lekker tussenuit te kunnen. Ook als betrouwbare investering kun je er enorm van profiteren! Wanneer je wel op zoek bent naar een luxueuze vakantiewoning, maar niet te veel gedoe aan je hoofd wilt, is GreenResorts Mooi Bemelen de perfecte keuze. Hier in Zuid-Limburg is alles bij de hand voor een heerlijk ontspannen vakantie!

De woningen van GreenResorts

GreenResorts heeft vier verschillende woningtypes die bestemd zijn voor de verkoop. Of ze nu voor vier of voor twaalf personen bedoeld zijn: alle woningen liggen op eigen grond, zodat je als eigenaar of huurder zo veel mogelijk privacy hebt. Natuurlijk zijn de vakantiewoningen ook van alle gemakken voorzien. Ze bevatten verschillende slaapkamers, een luxueuze badkamer en een open keuken die alle ruimte biedt, ook aan grotere gezelschappen. Alle woningen zijn dankzij de grote ramen heerlijk licht, en kijken uit op schitterende tuinen en een natuurlijke omgeving die zijn weerga niet kent.

Investeren in een GreenResorts vakantiewoning

Het voordeel van een vakantiehuis in dit populaire gebied is dat het geen enkele moeite kost om je vakantiehuis aan toeristen te verhuren. De uitgebreide faciliteiten van het vakantiepark dragen daar nog eens aan bij. Beleggen in een vakantiehuis in GreenResorts Mooi Bemelen is dan ook een garantie voor een rendement dat zeker de moeite waard is. Volledige verhuur kan zelfs een gegarandeerd en meerjarig netto rendement opleveren van maar liefst €13.950,- per jaar. Extra werk hoeft dat niet op te leveren, want de organisatie van het park zorgt er namens jou voor dat alles vlekkeloos verloopt.

Wil je meer weten over de mogelijkheid om in Limburg in een vakantiewoning te investeren? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de verhuurorganisatie voor verdere vragen of informatie.

Bezoek de website voor meer info : https://www.greenresortssales.nl/