Xento
Image default
Tweewielers

Top-5 bakfietsen Nederland

Op zoek naar een bakfiets? Door het steeds groter wordende aanbod in bakfietsen, kan de juiste keuze maken nog best lastig zijn. Gebruik deze top-5 bakfietsen om een eerste selectie te maken!

1. CargoBike Lang N7

Heb je heel veel ruimte nodig? In de CargoBike Lang N7 passen wel 4 kinderen! Behalve op ruimte is er bij dit ontwerp ook goed op de veiligheid gelet. Zo heeft deze stevige bakfiets een 4-puntsstandaard. Daarnaast heeft de fiets een laag zwaartepunt, waardoor de kans op omkiepen verkleind wordt. De instap is ruim en er zitten veiligheidsgordels in. Erop uit met de kinderen? Dat wordt met deze bakfiets een eitje!

2. Gazelle Cabby

De Gazelle Cabby is een goed voorbeeld van een bakfiets met inklapbare bak. De bak is voorzien van veiligheidsgordels, waardoor je kinderen veilig kunt vervoeren. Voor extra stabiliteit heeft deze bakfiets een dubbele standaard en een stuurslot. Ook lekker met een volle bak: 7 versnellingen, die het fietsen nét wat makkelijker maken.

3. Riese & Müller Load NuVincie HS Kids Deluxe

Heb je aan 7 versnellingen niet genoeg om lekker te kunnen fietsen? Kies dan voor een bakfiets met elektrische ondersteuning. De Load van Riese & Müller wordt ondersteund met een accu van 500Wh. Heuvel op of flinke tegenwind? Geen enkel probleem met deze bakfiets. Verder heeft de fiets twee kinderzitjes, een kap/hoes en zijwandjes voor in de bak. Gaat de fiets erg hard? Let er dan wel op dat speciale fietshelmen verplicht zijn.

4. CargoBike Lang NuVinci

De CargoBike Lang NuVinci is net als grote broer op nummer 1 (CargoBike Lang N7) stevig en stabiel. Het grote verschil: de Lang NuVinci heeft een speciaal versnellingssysteem, op basis van een schakelnaaf. Dit maakt het mogelijk om traploos te schakelen. Dit betekent dat je niet hoeft te schakelen van versnelling 1 naar versnelling 2 en zo verder, maar de versnelling geleidelijk kan instellen. Voor iedere situatie vind je zo dus makkelijk de juiste versnelling.

5. CargoTrike

Er zijn bakfietsen met twee wielen, maar ook bakfietsen met drie. De CargoTrike is een voorbeeld van zo’n bakfiets met drie wielen; twee wielen voor en één achter. De bakfiets is hierdoor extra stabiel. In de bak passen met gemak twee kinderen. Bij regenachtig weer kun je over de bak een dekzeil doen. Ook handig als je in plaats van kinderen boodschappen vervoert!

Meer informatie nodig over alle bakfietsen? Bekijk dan de bakfietsen op Fietsvergelijkers.

 

Bezoek de website voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Vespelini Scooters