Xento
Image default
Woning en Tuin

De nieuwste keukentrends

Je brengt er waarschijnlijk de meeste tijd door in je huis, de keuken. We doen er tegenwoordig veel meer dan alleen koken, we spenderen er tijd met familie en vrienden. Na een aantal jaren in dezelfde keuken te zijn thuisgekomen, kunnen wij ons voorstellen dat je toe bent aan een opfrisbeurt of misschien wel een geheel nieuwe keuken! In deze blog lees je over de nieuwste keukentrends.

Duurzaam

‘Vroeger was alles goedkoper’. Helaas was dat ook zo met keukens, vroeger gaven we daar nu eenmaal niet zoveel geld aan uit. Tegenwoordig ontkomen we bijna niet meer aan duurzaamheid. We spenderen daar nou eenmaal meer geld aan, maar krijgen er op langere termijn meer voor terug. Denk bijvoorbeeld aan het keukenblad. Als je kiest voor een sterk, robuust en waterdicht keukenblad, liggen de kosten hier meestal wat hoger. Dit betaalt zich in de lange termijn terug doordat je er bijvoorbeeld veel langer mee doet. Bij Design keukens Limburg betaal je daarom wat meer voor de duurzaamheid, je kunt er op die manier veel langer van genieten!

Metalen keukens

Een nieuwe keukentrend op het gebied van stijl, metaal is weer helemaal in! Bij een metalen look moet je vooral denken aan industriële keukens als goud, brons of zwart staal. Het levert een prachtige tijdloze keuken op die heel strak uitziet. Een metalen keuken ziet heel stoer en donker uit. Om de tinten wat lichter te maken kun je elementen zoals hout toevoegen, denk hierbij aan het werkblad of de deurhendels.

Pasteltinten

Op het gebied van kleur, zijn lichte tonen heel trendy. Grote ramen zorgen voor veel lichtinval in een keuken. Dit kun je perfect combineren met zachte pastelkleuren. Kleuren zoals zandgroen en licht paars zijn enorm populair. Als je dus geen grote fan bent van de industriële, metalen keukens, is dit wellicht wel iets voor jou!

Gerelateerde artikelen

Unieke houten kapschuur in uw tuin?

Tegels voor de afwerking van uw huis

Een schilder in Wijchen voor thuis of uw bedrijf!