Xento
Image default
Tuin en buitenleven

Tuininspiratie 2022: Ontdek de Franse tuin ruim bekleed met hout

Het nieuwe jaar is van start, de kerstbomen mogen het huis uit en de nieuwjaarswensen zijn gedaan. Wat zijn de wensen van het nieuwe jaar. Het voorjaar komt er aan, bedenk eens wat u met de voortuin, achtertuin of uw dakterras kunt gaan doen. Wanneer de eerste zonnestralen van het jaar de intrede maken is het toch fijn om het buitenleven al gereed te hebben. Hier lichten we een nieuw tuin trend toe: ontdek de Franse Tuin! In de typisch Franse tuin komt net zo goed hout voor die de tuin warm en gezellig maakt. In de houthandel in Roosendaal kunt u voor al uw houtvragen terecht.

Douglas houten vlonders, houten schutting en druiven; typische Frans!

Wanneer we naar de typische Franse tuinen gaan kijken ontdekken we een rust en oase aan houten vlonders, houten schuttingen, een schitterend tuinsets met haardvuren aangekleed met bloemen en druiven. Een flesje wijn erbij, haardvuur aan en Franse kazen maken de gezelligheid in de tuin ten top. Tijd dus om uw tuin gereed te gaan maken voor de eerste zonnestralen. In tuinhoutcentrum De Oude Stee ontdekt u het kwalitatieve douglas hout in Roosendaal. U kunt hiermee zelf aan de slag of u ziet in de showroom de tuinsets voor u klaar staan. Kom eens inspiratie opdoen in het tuinhoutcentrum en ontdek wellicht een tuinhuisje met veranda.

Tuinhuizen en blokhutten

Ook treft u de vele tuinhuizen en blokhutten aan bij het tuincentrum in Roosendaal. Wel zo fijn dat u uw gereedschap, tuinstoelen en tuinkussens en wellicht de barbecue veilig kunt opbergen in een tuinhuis. De meest kwalitatieve tuinhuizen zijn de tuinhuizen van Douglas hout. Stevig materiaal dat met goed onderhoud jarenlang mee gaat. Een geweldige investering waar u jarenlang genot van heeft. In het tuinhoutcentrum in Roosendaal treft u onze vakkundige medewerkers die u met al uw vragen kunnen helpen. Bezoek de website of kom eens langs bij Tuinhoutcentrum de Oude Stee in Roosendaal en geniet van de nieuwste tuintrends!

https://www.deoudestee.nl/