Xento
Image default
Toerisme

Huur een boot in Friesland

Huur een boot in Friesland

Wil je met een mooie boot van Bootverhuur Friesland | Genieten op het water de prachtige omgeving van de Friese meren ontdekken vanaf het water? Overweeg je een sloep te huren in Friesland en hiermee de Friese wateren, dorpjes en stadjes te bekijken? Genieten op het water is hét adres voor bootverhuur in Friesland.

Met de diverse mogelijkheden, de beschikbare boten en de mooie sloeproutes, ben je verzekerd van een heerlijk dagje uit! Verblijf je langer in Friesland en wil je veel het water op? Huur dan je sloep voor meerdere dagen of weken en maak gebruik van onze breng- en haalservice.

Huur een van de beschikbare boten en ontdek de omgeving van hartje Friesland. Je kunt bij Sloepverhuur Friesland terecht voor een zeilboot, maar ook voor het huren van een sloep, een prachtig zeiljacht en zelfs een tiny boathouse. 

Genieten op het water is een Fries familiebedrijf begonnen door Jelle Schoeman en Inge Nijendijk. Watersport is hun passie en daar willen ze je graag van laten meegenieten. Jelle en Inge zeilen beiden al sinds hun jeugd, maar richten zich met Genieten op het water nu vooral op het laten genieten van hun gasten. Op de haven in het centraal gelegen Heeg heeft Jelle de dagelijkse leiding. Inge is de administratieve duizendpoot, maar is ook regelmatig in de haven te vinden. Gastvrijheid, flexibiliteit en persoonlijke benadering zijn de uitgangspunten van dit Friese bedrijf. Hieronder volgt een selectie van de beschikbare boten.

Maxima 550 sloep

Ook mensen die niet over een vaarbewijs beschikken, kunnen zich op deze prachtige gemotoriseerde sloep een echte schipper voelen.  Deze boot is ideaal om er met familie of met vrienden op uit te gaan. Lekker de natuur in en de  Friese omgeving verkennen.

Aira 22 zeilboot

Zeilen met de Aira 22 is pas zeilen in Luxe. Op deze zeilboot is het lekker toeven. Hiermee kun je lekker sportief zeilen en toch lekker zitten. Wie wil dat nu niet?  De Aira 22 is om deze en andere redenen in 2018 door de Hiswa uitgeroepen tot zeilboot van het jaar. Dat is dus altijd een goede keuze!

https://genietenophetwater.nl/