Xento
Image default
Toerisme

Boek een groepsaccommodatie in Twente

Wat heb je nodig om een leuke tijd te hebben? Goed gezelschap, leuke activiteiten en een fijne accommodatie. Wanneer je een paar dagen weg wilt en je hebt deze drie ingrediënten, dan zit je gebakken. Voor het leuke gezelschap moet je zelf zorgen, maar voor de leuke activiteiten en fijna groepsaccommodatie zit je goed bij Visit Twente.

Op pad met vrienden of familie

In Twente heerst de rust. Het wemelt er van de landgoederen en natuurgebieden. En als krenten in de pap bevinden er zich in de regio meerdere oude stadjes die het bezoeken meer dan waard zijn. Maar denk niet dat Twente slechts een slaperige museum-regio is. Er valt zoveel meer te beleven, zoals bierproeven in Hengelo, outdoor avonturen in De Lutte, spoorfietsen of karten. En vergeet avonturenpark Hellendoorn niet! In Twente kun je kiezen of je voor de rust gaat of voor de adrenaline. Maar wat het ook wordt, je wordt altijd met open armen ontvangen. De Twentenaar is trots op zijn regio, en dat laat hij graag blijken!

Groepsaccommodatie Twente

Vanuit welke regio je ook komt, Twente is goed bereikbaar. Als je zou willen kun je gewoon een dagje heen en weer. Maar de grote vraag is: waarom zou je dat willen? Waarom zou je niet alle rust nemen? Doe net als de Twentenaar en laat je niet opjagen. Boek in plaats daarvan een groepsaccommodatie zodat je alle tijd hebt om met je familie, vrienden of collega’s weer eens écht samen te zijn. Kook samen in de goed uitgeruste keuken en breng de avond door met het ophalen van herinneringen, het delen van een drankje of gewoon slap ouwehoeren bij het kampvuur.

In Twente nemen de mensen nog echt de tijd om te genieten van de goede dingen. We nodigen je graag uit om hetzelfde te doen. Er zijn groepsaccommodaties voor groepen tot wel 22 personen. Ook is het mogelijk om een thema-arrangement te boeken, zodat je helemaal nergens meer over hoeft na te denken. Nou ja, behalve dan de vraag welke dingen je in je weekendtas moet stoppen, natuurlijk.

Bezoek www.visittwente.nl en boek vandaag nog een paar heerlijke dagen met jouw reisgezelschap.

Bezoek de website voor meer info : https://www.visittwente.nl/