Xento

jan 3 2020

Welke trainingspakken van sportmerken vallen onder Lifestyle?

Sportkleding wordt tegenwoordig ook steeds vaker buiten het sporten om gedragen. En waarom ook niet? Het zit lekker en het ziet er hip uit.  Daarom hebben bekende merken als Nike, adidas en Puma verschillende trainingspakken ontwikkeld die helemaal zijn gericht op Lifestyle. Wil jij ook op straat comfortabele sportkleding dragen maar weet je niet helemaal welke collecties hiervoor zijn bedoeld? Lees dan verder!

Nike

Vooral de nieuwe Nike Tech Fleece trainingspakken razend populair de laatste tijd. De kleding van deze collectie is gemaakt van twee lagen katoen, gemixt met polyester. Hierdoor is de kleding licht maar toch extra warm. Ook diverse topclubs als FC Barcelona en Paris Saint Germain hebben Nike Tech Fleece kleding. Verder heeft Nike ook nog altijd de collectie Sportswear en Nike F.C. De trainingspakken van Nike F.C. worden bijvoorbeeld buiten het voetbal om gedragen door sterspelers Cristiano Ronaldo en Neymar JR.

adidas

Ook adidas heeft collecties ontwikkeld die onder de Lifestyle categorie vallen. De voetballer Gareth Bale uit Wales draagt deze kleding bijvoorbeeld. De trainingspak van adidas Athletics is zeker een aanrader als je comfortabel over straat wilt lopen. Net als de Nike Tech Fleece blijf je hierin lekker warm. Maar ook de adidas Tango kleding zie je vaak. Hier zijn vooral sweaters erg gewild.

Puma

Onlangs heeft Puma een splinternieuwe Lifestyle collectie ontwikkeld in samenwerking met BALR. De Puma X BALR collectie wordt gedragen door niemand minder dan Antoine Griezmann. Maar ook de vertrouwde collectie Puma evoSTRIPE doet het goed. Vooral de trainingspakken vallen op door hun mooie, smalle pasvorm. De Puma dryCELL technologie zorgt ervoor dat je droog en lekker warm blijft. 

Andere opvallende trainingspakken

Maar er zijn nog veel meer collecties die gericht zijn op Lifestyle. Zo is er ter ere van de legende Johan Cruyff een collectie ontwikkeld.  De oneindige ambitie en de stijl van Cruyff is uiteraard terug te vinden in deze nieuwe trainingspakken. Maar ook de meest bekende straatvoetballer Touzani is zijn kledinglijn begonnen. Vooral onder de jongeren is deze collectie erg populair en het valt ook perfect in het huidige straatbeeld. Hetzelfde geldt voor de collectie van de Bankzitters. Deze groep jonge mannen is erg populair door hun video’s op Youtube. Maar ook hun nieuwe lifestyle kledinglijn met trainingspakken, shirts en mutsen is dus erg populair. 

Zo komen er nog altijd nieuwe trainingspakken van verschillende collecties bij en is sportkleding dus ook op straat niet meer weg te denken!

 

Written by