Xento
Image default
Relatie

Een prachtig assieraad van Memorie Sieraden

Assieraden – 

Hoe gaat Memorie Sieraden om met de as van uw dierbare?

 

Assieraden zijn niet alleen maar sieraden met een herinnering, assieraden hebben veel meer emotionele waarde omdat u weet dat u een beetje as van uw geliefde met u meedraagt.

 

Assieraden kunnen een grote troost zijn doordat een herinnering tastbaar is geworden. Assieraden kunnen bestaan uit ringen, ashangers, oorbellen of armbanden. 

 

U heeft misschien al op onze website naar onze assieraden gekeken en een sieraad uitgezocht of u bent bij ons in de winkel geweest en heeft daar een van onze assieraden gevonden die bij u past. 

Nadat u de assieraden heeft uitgekozen kunt u de as van uw geliefde opsturen met onze asverzendset die wij u hebben laten toekomen. Woont u in de buurt van Gouda dan is het ook mogelijk om de as van uw dierbare in de winkel langs te brengen.

 

 

Hoe gaan wij om met de as van uw dierbare?

 

Wanneer wij de as van u hebben ontvangen zullen wij de as zeer voorzichtig in een papieren bak leggen. Wij zullen dan met alle egards en zorgvuldigheid de deeltjes as scheiden die wij zullen gebruiken in het door u gekozen assieraad. Nadat de as voorzichtig in het assieraad geplaatst is zullen wij ervoor zorgen dat geen enkel restje van de as van uw dierbare is achtergebleven in het bakje of de werktafel. Met veel respect zullen wij de overgebleven as weer in het door u meegebrachte of opgestuurde zakje doen. Het is voor ons zeer belangrijk dat geen enkel deeltje van de as van uw dierbare bij ons achterblijft.

 

 

Als u een van onze assieraden heeft uitgekozen kunt u ervoor kiezen om bij het plaatsen van de as aanwezig te zijn. Wij hebben hiervoor een speciale ruimte beschikbaar waarin wij in het bijzijn van de klant met veel respect de as in de door u gekozen assieraden plaatsen. Als dit eenmaal is gebeurd, zullen wij u vragen een korte wandeling te maken in Gouda, zodat wij de assieraden kunnen afmaken.

Dit houdt in dat de askamer in de assieraden worden afgedekt met hetzelfde edelmetaal als waarvan de assieraden zijn gemaakt, t.w. zilver, geelgoud, witgoud of roségoud. 

 

Daarna kunt u uw assieraden ophalen en meenemen naar huis.

 

http://memoriesieraden.nl