Xento
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor een transparant zeil op maat voor uw veranda

Veel mensen kunnen ervan genieten: ’s avonds gezellig met vrienden en familie in de veranda genieten van een hapje en een wijntje erbij. Helaas laat het Nederlandse klimaat dit niet altijd toe. Gelukkig heeft Zeilmakerij C. Witte Breda hier een oplossing voor: een transparant zeil op maat voor uw veranda. Deze is heel eenvoudig door middel van touw en de handige bevestigingsringen te bevestigen. Wanneer u dit doet, creëert u een beschutte plaats waar u uit de wind kunt zitten. Heeft u in uw veranda vaak last van de felle zon, die ’s avonds laag aan de hemel staat en daardoor nogal fel in uw ogen kan schijnen? Ook dan is een transparant zeil op maat voor uw veranda een prima oplossing. Het zeil is dan wel transparant, maar toch houdt dit het felste zonlicht tegen.

Uw zeil wordt met echt vakmanschap op maat gemaakt

Bij Zelmakerij C. Witte Breda B.V. worden de zeilen vakkundig gemaakt door middel van een combinatie van degelijk handwerk en het gebruik van de nieuwste machines. Zo ontstaat er een zeil op maat dat met echt vakmanschap gemaakt is. Op deze manier bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit, waardoor uw zeil op maat of uw transparant zeil voor veranda jarenlang meegaat. Dat wordt genieten in uw veranda of in uw tuin.

Een zeil op maat voor iedere toepassing

Zeilmakerij C. Witte Breda maakt een zeil op maat voor iedere toepassing. Zo maken deze specialisten verandazeilen, schaduwdoeken, tentzeilen en afdekzeilen en nog veel meer. Waar u ook een zeil op maat voor nodig heeft, deze experts helpen u altijd verder. Laat hen uw wensen en behoeften weten en ze maken ieder zeil voor u op maat. Hierbij denken ze uiteraard graag met u mee en voorzien ze u graag van persoonlijk advies. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw zeil op maat.