Xento
Image default
Particuliere dienstverlening

Jouw wensen en behoeften staan centraal bij het begeleid wonen voor jongvolwassenen

Wanneer je begeleiding nodig hebt vanwege je psychische kwetsbaarheden, ben je bij Leviaan aan het juiste adres. Deze professionele zorgaanbieder helpt je graag verder, wat je zorgvraag ook is.Dit kan zijn in je eigen omgeving, maar ook in een van de woonvoorzieningen van Leviaan in de regio’s West-Friesland, de Zaanstreek of het Waterland, waar begeleid wonen voor jongvolwassenen wordt aangeboden. Heb je behoefte aan hulp bij het invullen van je dag? Dan kun je ook voor dagbesteding bij een van de locaties van deze zorgaanbieder terecht. Hier krijg je professionele hulp bij het vinden van een zinvolle dagbesteding  en leer je ook nog eens bepaalde vaardigheden waar je in het dagelijks leven veel aan zult hebben.

Vier vormen van dagbesteding

Wanneer je ondersteuning nodig hebt bij het invullen van je dag, kun je behalve voor begeleid wonen voor jongvolwassenen bij Leviaan ook terecht voor vier verschillende vormen van dagbesteding. Je onderneemt altijd zinvolle activiteiten, die ook kunnen dienen ter vervanging of zelfs als opstap naar school en/of werk. Je voert allerlei werkzaamheden uit, individueel of in groepsverband. Je leert bijvoorbeeld beter omgaan met anderen, in de dagbestedingsvorm “inloop en ontmoeting”, maar ook kun je algemene sociale vaardigheden aangeleerd krijgen tijdens de belevingsgerichte dagbesteding. Wil je dagbesteding ter vervanging van werk, of als opstapje naar werk, dan is arbeidsmatige dagbesteding voor jou een goede keuze. In de dagbestedingscentra van Leviaan waar je arbeidsmatige dagbesteding ontvangt, doe je verschillende lichte werkzaamheden. Zo maak je je nuttig voor een bestaand bedrijf én kun je ervaren hoe het is om een baan te hebben.

Ook ondersteuning nodig?

Wil je ook ondersteuning van Leviaan? Bij het invullen van je dag, of in de vorm van begeleid wonen voor jongvolwassenen? Of heb je ondersteuning nodig bij het zelfstandig wonen? Zoek je een beschermde omgeving waar je veilig kunt wonen, zonder gevaren voor jezelf en anderen? Die veilige plek met professionele begeleiding die is toegespitst op jouw wensen en behoeften vind je bij Leviaan.

https://leviaan.nl/