Xento
Image default
Onderwijs

Workshops en opleidingen waar je baat bij hebt

De eerste verdieping is gespecialiseerd in opleidingen en workshops op het gebied van systemisch werken. Systemisch werk heeft te maken met het kijken naar de diverse patronen -onbewust en bewust- die je vaak al van jongs af aan hanteert. Die patronen manifesteren zich in de diverse systemen waar je onderdeel van bent: de familie van vroeger, je eigen gezin nu, je werk en je vriendenkring.

In al deze sociale netwerken vervul je een rol. Vaak is zo’n rol, natuurlijk wel met kleine fluctuaties, behoorlijk rigide. Iemand is bijvoorbeeld degene die altijd het initiatief neemt, altijd afwacht, altijd op de voorgrond treedt, altijd de kat uit de boom kijkt, altijd klaar staat, altijd eerst aan zichzelf denkt et cetera. Zit jij vast in een rol waar je diep van binnen uit zou willen breken?

Verlang jij ernaar eindelijk weer eens echt tot jezelf te komen? De opleiding systemisch werk is jou op het lijf geschreven. De training bestaat uit vier blokken van twee dagen, dus acht dagen in totaal. Een lesdag duurt van 09.30 tot 17.00 uur.

NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren

De NLP Practitioner training van De eerste verdieping gaat net een stapje verder dan andere opleidingen. Natuurlijk is er aandacht voor de basismodellen van NLP. En, inderdaad, er wordt cognitief gewerkt, maar hier blijft het niet bij. Veel obstakels, belemmeringen en frustraties hebben een onbewust niveau.

Hoe dat precies zit en hoe je juist op dat level veranderingen kunt bevorderen, wordt duidelijk tijdens de NLP Practitioner training. Geavanceerde kennis van en invloed op je eigen brein, daar gaat het in feite om. Beleven, dromen en wensen komen aan de orde. Persoonlijke ontwikkeling en heldere communicatie zijn speerpunten. Deze training is verdeeld over vijf blokken met ieder drie opleidingsdagen.

Wanneer de eerstvolgende opleiding start, staat online. Je kunt je nu direct opgeven of alvast een optie nemen. Voor vragen kun je contact opnemen met het team van De eerste verdieping. Het telefoonnummer is: 015-2125125, mails stuur je naar info @1e-verdieping. nl.

Bezoek de website voor meer info : https://www.1e-verdieping.nl