Xento
Image default
Mode en Kleding

Waarom je zou kiezen voor een lange avondjurk

Kort of lang, that’s the question, wanneer je wordt uitgenodigd voor een trouwfeest. Ga ik niet uit de toon vallen met een lange jurk? Misschien vinden de anderen me wel ouderwets en lijk ik net een hertogin uit de Middeleeuwen? Kort scoort toch altijd… niet? Het blijft een moeilijke. Zeker als je uitgenodigd bent voor een feest met ceremonie en diner. Een lange jurk lijkt dan zo stijf maar toch, het blijft wel een feest.

Dé jurk bij formele gelegenheden

Lange avondjurken doe je alleen aan bij meer formele gelegenheden, cocktailjurken kan je bijna altijd aandoen. Als een cocktailjurk niet te opvallend is, kan je er zelfs nog mee naar kantoor. De momenten waarop je je kan uitdossen in een lange avondjurk zijn dus schaars: gala-avonden, een formele voorstelling, een liefdadigheidsevenement en een bruiloft. Dan zijn we ver uitgepraat. Profiteer van de gelegenheid. Je kan je avondjurk immers niet aandoen voor een alledaagse activiteit.

Het maakt je eleganter

Avondjurken zijn bedoeld voor evenementen waarop de vrouw die ze draagt er elegant moet uitzien. Het is eigenlijk niet de bedoeling dat je er veel in beweegt. Ideaal dus om aan te schuiven aan tafel voor het diner of de opening van een kunsttentoonstelling in het museum bij te wonen. De lengte van de jurk en de stoffen maken dat je er zeer aantrekkelijk maar ook geraffineerd uitziet. Met een avondjurk maak je op dergelijk evenement zeker een goede indruk.

Strapless of niet

Heb je de knoop doorgehakt dat je toch voor een avondjurk gaat, dan moet je nog beslissen of je strapless aandurft of niet. Wel, strapless kan zeker, toon die mooie schouders maar, en het is nog elegant in combinatie opgestoken haar ook. Let er wel op dat de strapless avondjurk goed past en en je niet de hele avond je jurk probeert te verstellen. Anders valt je elegante look helemaal in het water.

Bezoek de website voor meer info : https://www.jjshouse.com/nl/Avondjurken-c17/