Xento
Image default
Mode en Kleding

Ruiterkleding voor iedere dag

Wanneer paardrijden en het verzorgen van je eigen paard meer dan een hobby is, heb je een uitrusting nodig die past bij je levensstijl. Oftewel, ruiterkleding die je iedere dag aankunt. Wanneer je veel in de stal aan het werk bent zal je merken dat je daarna nog even een boodschap wilt doen nadat je klaar bent. Of je moet snel nog even iets ophalen of een afspraak nakomen. Je probeert alles zo efficiënt mogelijk te doen zodat je je activiteiten op de manege kunt combineren met je dagelijks leven. Daarnaast moet je kleding comfortabel zitten en goed ademen want je loopt er vaak langere tijd in rond.

Tip: koop een cap die je de hele dag kunt dragen

In de stal draag je niet alleen een cap wanneer je gaat rijden. En ook wanneer je regelmatig lange ritten maakt is het belangrijk om een goede cap te kopen. Bij voorkeur kies je voor een cap die op maat is gemaakt. Bij merken als Samshield en KEP Italia is het mogelijk om een cap aan te laten meten zodat deze precies bij jouw hoofd past. Beide merken hebben een prachtige vormgeving en zijn gemaakt van de meest moderne materialen zoals composiet, wat supersterk en lichtgewicht is. Een Samshield cap heeft als extra voordeel dat er speciale luchtinlaten zijn aangebracht zodat je niet gaat zweten onder je cap.

Vergeet je paard niet!

Niet alleen jij maar ook je paard heeft een eigen uitrusting nodig. Van een hoofdstel tot bandages, tot een comfortabel zadel. PS of Sweden heeft niet alleen een leuk aanbod aan bovenkleding zoals polo’s en jassen maar ook de hoofdstellen en leidsels van het merk zijn van moderne topkwaliteit! Ook een dekje van Eskadron mag niet ontbreken in je uitrusting. Deze dekjes zijn zacht en ademend zodat je paard geen last krijgt van het zadel bij langere ritten.