Xento
Image default
Bedrijven

Letselschade advocaat met ervaring

Heeft u letsel opgelopen door een fout van iemand anders? Dan wilt u een fatsoenlijke compensatie voor de geleden schade. Het is echter niet altijd even eenvoudig om een vergoeding te krijgen voor alle kosten die gemaakt zijn, of nog gemaakt zullen worden. Het is daarom verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Een advocaat met verstand van zaken weet precies welk bewijs er aangedragen moet worden om een zaak te winnen. Daarbij kan hij alles op juridisch gebied voor u regelen, zodat u zich op uw herstel kunt richten.

Tom van Dijk Advocaat

Als u op zoek bent naar een letselschade advocaat die betrouwbaar is en over veel ervaring beschikt, dan kunt u terecht bij Tom van Dijk advocaat. Tom, ofwel Thomas van Dijk is met zijn kantoor gevestigd in Zoetermeer. Samen met zijn collega’s helpt hij al jarenlang mensen die met verschillende soorten letselschade te maken hebben gehad. Van Dijk is gespecialiseerd in letselschade veroorzaakt door een verkeersongeval, medische fout en bedrijfsongeval. Ook houdt hij zich bezig met mensen die een whiplash hebben opgelopen. Deze zaken zijn vaak lastig, omdat whiplash meestal niet wordt erkend als iets ernstigs terwijl het iemands leven zeer negatief kan beïnvloeden.

Directe verzekering

In het geval van een ongeluk in het verkeer, is het moeilijk om te achterhalen wat er precies gebeurd is en wie er aansprakelijk gesteld kan worden. Deze zaken duren daarom vaak erg lang. Hierdoor moet u als slachtoffer lang wachten op een schadevergoeding. Een directe verzekering kan in zulke gevallen uitkomst bieden. Met deze verzekering wordt niet gekeken naar wie er aansprakelijk is, maar wordt de schade direct vergoed vanuit de eigen verzekeraar. Wilt u meer weten over directe verzekeringen, of wilt u weten wat letselschade advocaat Van Dijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

 

Bezoek de website voor meer info : https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/