Xento
Image default
Mode en Kleding

double dots oorbellen kopen online

Het is eigenlijk een heel simpel idee; als je de andere kant van een oorbel ook een mooie versiering geeft heb je een paar oorbellen die je op twee manieren kunt dragen. Toch zou het lang duren voordat Dior met dit idee op de markt kwam. Het resultaat zijn double dots oorbellen, veel ontwerpers maken tegenwoordig hun eigen, originele designs. Soms met twee kanten die op elkaar aansluiten. Er zijn ook double dots oorbellen die juist compleet anders zijn. Twee oorbellen voor de prijs van één, dat is toch ideaal?

 

Hoe werken double dots oorbellen?

Veel oorbellen zijn scherpe pinnen met aan de ene zijde een versiering en aan de andere zijde een sluiting. Bij double dots oorbellen is elke zijde voorzien van een mooie decoratie. Zo kun je de oorbel omdraaien voor een compleet andere look! Ook zien double dots oorbellen er van alle kanten perfect uit, er lopen veel Hollywood Sterren en artiesten rond met double dots oorbellen.

 

Verschillende soorten double dots oorbellen

Je kunt kiezen uit vele soorten double dots oorbellen. Vaak zijn het ontwerpen waarbij de zijdes op elkaar afgestemd zijn. Bijvoorbeeld een grote roze knop met steentjes aan de ene zijde en een kleinere versie in dezelfde stijl aan de andere zijde. Maar het kunnen ook twee compleet verschillende ontwerpen zijn. Zo kun je als Superwoman transformeren van een zakendiner tot een spannend feest door je double dots oorbellen even om te draaien. Als jij van variatie houdt moet je zeker double dots oorbellen in jouw sieradenkistje hebben.

 

Waar kun je double dots oorbellen kopen?

Je hoeft geen bezoek te brengen aan Dior, jij kunt die fantastische look voor een prikkie in huis halen via de webshop. Daar vind je een grote collectie double dots oorbellen die stuk voor stuk betaalbaar zijn. Daarbij hoef je niet eens verzendkosten te betalen, je betaalt alleen de prijs die bij het artikel staat. Kijk naar de veelzijdigheid van ontwerpen, zo leg je snel een collectie double dots oorbellen aan voor elke gelegenheid. Van klassiek naar modern, van subtiel naar opvallend, vaak met dezelfde set double dots oorbellen!

 

Kijk direct in de webshop voor het complete aanbod double dots oorbellen.

Bezoek de website voor meer info : http://www.ikbensieraden.nl/oorbellen-kopen/