Xento
Image default
Marketing

Industriele hanglampen

Op zoek naar een manier om je eethoek een klein, stoer accent te geven? Of heb je al een robuuste eiken eettafel gekocht, en wil je weten wat daarbij de beste verlichting geeft? Dat hoeft geen moeilijke vraag te zijn! Mooie industriele hanglampen zijn voor jou waarschijnlijk de beste keuze.

Wat zijn industriele hanglampen?

De meeste mensen geven de voorkeur aan hanglampen boven de eettafel, die zijn immers wel zo makkelijk. Industriele hanglampen zijn hier een specifiek type van. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, maar een aantal dingen hebben ze allemaal gemeen; zo hebben ze altijd een stoere uitstraling en zijn ze doorgaans gemaakt van materialen als aluminium of staal. Ze zijn niet te veel gepolijst of afgewerkt; het maakproces is er nog duidelijk aan te zien. Een beetje industriele lamp heeft bijvoorbeeld duidelijk zichtbare schroeven zitten, en ook de draden worden niet altijd netjes weggewerkt. Doorgaans hebben ze die typische aluminiumkleur, maar voor wie het wat aparter wil, zijn varianten als koper ook goed mogelijk.

Waarom zou ik industriele lampen kiezen?

Wat is nu het voordeel van die industriele lampen? Dat is eigenlijk te veel om op te noemen! Misschien wel het belangrijkste is dat dit soort lampen overal wel bij passen. Heb je een stoere industriele tafel staan en zoek je verlichting die bij die uitstraling aansluit? Dan hoef je niet verder meer te zoeken. Ook andere strakke inrichtingen kunnen haast niet zonder dit soort lampen – denk bijvoorbeeld aan een strak interieur in zwart en wit, waarbij die aluminiumkleur voor een perfect beetje afwisseling zorgt. Maar daar houdt het niet op! Zelfs een zachte romantische inrichting krijgt een fantastisch stoer randje met industriele hanglampen, die perfect als blikvanger kunnen fungeren.

Verder zijn industriele lampen simpelweg ongelofelijk praktisch; je maakt ze razendsnel schoon, en kapot gaan ze maar zelden. Kortom, of je nu een industriele tafel hebt staan of een romantisch eethoekje probeert te creëren: met deze keuze kun je haast niet fout zitten.

Bezoek de website voor meer info : https://www.tafels99.nl/