Xento
Image default
Internet

SHF-bestand

De SHF-bestandsextensie geeft aan welke toepassing het bestand op uw apparaat moet openen. Voor verschillende soorten gegevens kunnen verschillende programma’s echter gebruikmaken van de SHF bestandsformaat.

Hoewel het SHF-formaat en het populaire gebruik ervan nog niet zijn beschreven, weten we wel welke programma’s, aangezien we dagelijks tientallen gebruikersaanbevelingen ontvangen met betrekking tot de specifieke bestandstypen en toepassingen die worden gebruikt om ze te openen.

Daarom, als je informatie hebt over SHF-bestanden waarvan je denkt dat het anderen zou kunnen helpen om de onderstaande linkupdate-informatie naar ons te sturen, horen we graag van je! We werken continu aan het toevoegen van extra bestandstypebeschrijvingen aan de website.

SHF-bestand biedt films en vectorgebaseerde animaties in Adobe Flash-indeling. De volledige snelkoppeling van SWF is Small Web Format, hoewel het af en toe ShockWave Format wordt genoemd. Dit type bestand is nu eigendom van Adobe en is gemaakt met Macromedia. 

SWF-bestanden worden meestal gebruikt om multimedia-informatie efficiënt over het web te verspreiden. ActiveScripts, die handig zijn in kleine webapplicaties, kunnen ook in deze stijl worden gepresenteerd. Een handig programma voor het openen en bewerken van SWF-bestanden is VideoStudio Pro.

https://cumsedeschide.com/extension/shf

Inhoudsontwikkelaars maakten meestal SWF-animaties met Adobe Flash (nu Animate), de Flash Builder en After Effects. U kunt de bestanden afspelen met een gratis Flash Player of een webbrowser die de Flash-plug-in installeert. Maar Flash kreeg steeds meer kritiek vanwege zijn zwakke punten, waaronder prestatie- en beveiligingsproblemen bij de verbetering van webtechnologie.

Hoe kan ik een bestand openen voor SWF?

Adobe onderhoudt het programma echter niet langer en raadt u aan om het uit veiligheidsoverwegingen te de-installeren, en u kunt SWF-bestanden openen met Adobe Flash Player (multi-platform). Hoewel SWF & FLV Player, Gretech GOM Player (Windows), Media Player Classic (Windows), SWF File Player, EltimaElmedia Player en BIT LABS SWF Player ook beschikbaar zijn (Android). Aangezien SWF-bestanden gecompileerd en gecomprimeerd materiaal van ActionScript bevatten, mogen ze niet worden gewijzigd. Om een ​​Flash-animatie te wijzigen, moet het.FLA-bestand in plaats daarvan worden bewerkt.

SWF-bestanden openen in Windows:

  • Compatibel met:

  • Windows 10

  • Windows 9

  • Windows 8

 

Gerelateerde artikelen

Wat is een .CRYPT12 bestand?

Elektrische step kopen

Secure IT met KEMBIT