Xento
Image default
Industrie

Van metaal walsen tot metaal lassen: bij dit bedrijf kan het allemaal

Heeft u als bedrijf verschillende soorten metaal nodig die allemaal anders bewerkt moeten worden? Dan bent u bij Creative Production in Gemert aan het juiste adres. Bij dit metaalbedrijf kunt u dikke platen metaal laten omvormen tot verschillende vormen metaal die u nodig heeft voor uw eigen producten. Dit bedrijf kan bijvoorbeeld metaal walsen en aan elkaar lassen. Er kunnen zelfs volledige producten geassembleerd worden.

Metaal walsen voor ronde vormen

Metaal wordt vaak ingekocht in een platte en dikke vorm. Wanneer u hier bijvoorbeeld een cilinder van wilt maken, zult u het metaal eerst moeten laten walsen. Dit is een proces waarbij de metalen plaat dun wordt geperst en daarna wordt verbogen tot een cilinder. Hoe dik en groot de cilinder precies wordt, kunt u helemaal zelf aangeven. Met een CNC-walsmachine worden metalen platen snel omgebogen in verschillende soorten cilinders. Als u een metalen plaat wilt omzetten in een dunne plaat, kan er een koudwalsmachine ingezet worden.

De beste kwaliteit

Door de uitgebreide machines en apparaten kan dit bedrijf altijd de beste kwaliteit leveren. U vertelt wat uw wensen zijn en dit bedrijf zal de juiste technieken ervoor inzetten. Alle materialen en producten worden met veel zorg behandeld. Bij het metaal walsen worden er bijvoorbeeld kunststof rollen gebruikt. Deze rollen kunnen het metaal niet beschadigen en zorgen dus voor het beste resultaat. Iedere stap wordt met veel precisie uitgevoerd.

One-stop-shop op het gebied van metaalproductie

Creative Production uit Gemert, Noord-Brabant, is een one-stop-shop. Dit betekent dat u bij dit bedrijf terecht kunt voor al uw metaalbewerking en complete service. Het is dus niet meer nodig om verschillende bedrijven in te schakelen. Dit bedrijf kan uw metaal in de juiste vorm snijden, het metaal walsen en uiteindelijk het metaal ook lassen. Het is zelfs mogelijk om volledige metaalproducten aan te vragen. Voor uw productiebedrijf in Zuid-Nederland is dit bedrijf dus echt onmisbaar.

https://www.creative-production.nl/