Xento
Image default
Banen en opleidingen

Leer alles van de modebranche met een mode opleiding

Door het volgen van een mode opleiding doe je nuttige kennis op die direct toepasbaar is in de praktijk of in jouw winkel. Ook als je voor jouw medewerkers in de mode en retail van een opleiding wilt voorzien, is dit een goede keuze. Tijdens een mode opleiding leer je niet alleen alles over kleding en het ontstaan van modetrends, maar ook over het aantrekkelijk inrichten van een winkel en de eigenschappen van een succesvolle verkoper doe je handige kennis op. Deze opleiding heeft een totaalpakket van kennis als gevolg zodat je alle klanten naar tevredenheid optimaal adviseert.

Een betrouwbare opleider voor een mode opleiding

Zowel voor mensen die al werkzaam zijn in de mode en retail als voor mensen die hierin willen gaan werken, is het volgen van een mode opleiding een aanrader. Voor iedereen is er namelijk iets te leren. Een betrouwbare opleider in dit vak is Detex Opleidingen. Hun certificaten zijn al sinds 1931 erkend in de mode en retail. Door deze jarenlange praktijkervaring leer je bij hen alles wat nodig is op de winkelvloer. Zo gaat het bijvoorbeeld over klantvriendelijkheid, maar ook onderwerpen zoals visual merchandising en assortiments- en textielwarenkennis komen aan bod.

Kies voor trouwe en tevreden klanten

Jij wilt toch ook graag klanten die tevreden zijn met hun aankopen en daardoor terugkeren naar jouw winkel? Een opleiding tot Mode Adviseur van Detex helpt hier zeker bij. Met de enthousiaste docenten maak je de kennis snel eigen. De opgedane kennis is direct toepasbaar in de praktijk, zodat je al jouw klanten helpt met een advies op maat. Op de website vind je meer informatie over deze, en alle andere opleidingen die deze opleider te bieden heeft. Zo specialiseer je in een specifiek onderwerp. Schrijf je snel in en ontwikkel jezelf tot een nog meer succesvol verkoper!

https://www.detex.nl