Xento
Image default
Industrie

Vakkundige dienstverlening van offerte tot en met ingebruikname bij aanschaf van uw thermokoppel

U bent op zoek naar de perfecte thermokoppel voor uw industriële toepassing en zoekt bij de aanschaf hiervan professioneel advies? Dan bent u welkom bij Restutech. Met ruim 25 jaar ervaring als leverancier van elektronische producten aan de industriële sector in de Benelux, heeft dit bedrijf de nodige vakkennis in huis. Daarbij staat persoonlijke service hoog in het vaandel. U wordt door één en dezelfde contactpersoon geholpen. Dit geldt vanaf het inwinnen van advies tot en met de ingebruikname op locatie. Hierdoor bent u verzekerd van een korte lijn en een vast aanspreekpunt binnen het bedrijf.

Thermokoppel: standaardformaat of maatwerk

Als temperatuursensor bestaan thermokoppels altijd uit twee verschillende draden: metaal of metaallegeringen. Bij voorkeur zijn deze draden met elkaar verbonden via een ineensmelting. U vindt thermokoppels terug in industriële sectoren en laboratoria voor het meten en regelen van temperaturen. Een thermokoppel is vaak een essentieel onderdeel in machines voor industriële productieprocessen, maar ook als onderdeel van thermo-elektrische beveiliging in onder meer gasfornuizen en cv-ketels. Bij Restutech kunt u terecht voor deze temperatuursensoren in alle standaardformaten. Daarbij is het mogelijk via dit bedrijf een thermokoppel op maat te laten ontwikkelingen zodat deze precies aansluit bij uw industriële toepassing.

Wat mag u verwachten van Restutech?

Als leverancier van elektronische producten aan industriële bedrijven rekent u altijd op een snelle levering bij u op locatie. Het assortiment van dit bedrijf is groot en online inzichtelijk. U plaatst hier direct uw bestelling of als u dat wenst wint u eerst advies in. Wanneer u gebruikt maakt van de diensten van Restutech ontvangt u een persoonlijke service, toegespitst op uw wensen en producteisen. Deze service geldt vanaf het moment dat u contact opneemt of een vrijblijvende offerte aanvraagt, tot en met het moment dat u het geleverde product daadwerkelijk in gebruik neemt.

https://restutech.com